Golf er livslang kærlighed

Golf er livslang kærlighed

11. april 2016 - kl. 7:45 - af

Hvor længe er det siden, at du gik hen og blev godt og grundigt forelsket? Og kunne du tænke dig at prøve det igen – sådan helt uden fare for utroskab og ægteskabelige kriser? Så læs med her.

Søndag den 17. april kl. 13.00 er der mulighed for at få stillet nysgerrigheden. For hvad er golf egentlig for en størrelse? Er det god motion og er det nemt at komme i gang?

Det kan godt være, at du går hen og bliver lidt sur og overvejer at slå op, når den lille bold ikke vil, som du vil. Men når du først får det lært, er det faktisk ikke særlig svært – at blive lidt lun på det der golf.

Golf er hygge, golf er socialt samvær og så er det oveni købet sundt. Den helt store bonus er, at du kan begynde at gå ture med din nye kærlighed, uanset om du er fem eller 75 år. Golf har ingen start- eller udløbsdato, og det er det, vi kalder livslang kærlighed.

Så kom ud og spil med søndag 17. april, når Hvide Klit holder åbent hus for alle, der har lyst til at udforske golfspillet. Kom forbi til en uforpligtende introduktion til golfspillet og prøv kræfter med køller, jern og bold. Få en snak med nogle af de mennesker, som allerede har forelsket sig i golfsporten – og find ud af, om det kunne være noget for dig.

Hvide Klit holder åbent hus for alle, der nærer den mindste interesse for at prøve kræfter med golfsporten. Kom forbi, og få en uforpligtende introduktion til, hvad golf er, og prøv kræfter med driver, jern og putter. I løbet af dagen er der chance for at opleve begejstringen, når du rammer den lille hvide bold.

Program :

  • 13.00 Velkommen ved træner Ole Vigsø Nielsen og begynderudvalget.
  • Kort instruktion på drivingrangen.
  • Spil for alle på den store bane.
  • Putte konkurrence / drivingrangen /spil på par 3 bane.
  • kl. 16.30 Afslutning med kaffe / kage og lodtrækning af to gavekort til prøvemedlemskab.

Vi glæder os til at byde alle velkommen til Golfens Dag 2016.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Golf er livslang kærlighed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger