Biografen byder på græsk bryllup

Hele familien samlet – og i centrum er Toula, som spilles af Nia Vardalos. Scene fra filmen.

Biografen byder på græsk bryllup

12. april 2016 - kl. 7:48 - af

Mor er ikke helt tilfreds med datterens valg af kommende ægtemand – hun er faktisk heller ikke helt tilfreds med sin egen mand, og hendes egen mor har også lidt problemer i ægteskabet.

Det hele, sat op i en morsom film, er måske ikke noget, der lige tiltaler dagens mand i Skagen.

Det er heller ikke tanken bag biografaftenen tirsdag i næste uge, 19. april.

Da er der ”tøseaften” i biografen.

Der er ikke adgang forbudt for mænd, men nogen skal jo blive hjemme og passe børnene, har biografens lille ”aktivitetsudvalg” resoneret.

Tøseaftenen indledes med en lille velkomstdrik og lidt spiseligt, og det er med i billetprisen.

Filmen, My Big Fat Greek Wedding 2, er sig selv, men det er også en efterfølger til den første film om Greek Wedding, der var en succes for 15 år siden.

Hvor er tiden dog blevet af? Gået op i skole-hjem-samtaler, madpakker, arbejde.

Og nu er 17-årige Paris klar til at flyve fra reden. I hvert fald er hun oprørsk, på tværs og ikke indstillet på at lytte til sin mors overbeskyttende råd. Hvad mor Toula egentlig burde genkende fra sig selv, ligesom hun nu begynder at optræde som beskytter for sine græske familietraditioner. Præcis som hendes forældre gjorde, da hun i sin tid trak ikke-græske Ian ind i familien.

Det går i øvrigt ikke vildt godt med Toula og Ian, for på en eller anden måde er passionen gået lidt i glemmebogen, de hede blikke er blevet færre, og Toula har virkelig brug for nogle gode råd.

Dem får hun nok ikke fra hendes far og mor, for der er også en kurre på tråden. Men så er der alle hendes søskende, fætre og kusiner, tanter og så videre.

Nia Vardalos inviterer endnu engang – 15 år efter originalen – til ”My Big Fat Greek Wedding 2”, hvor Toulas problemer med barn og mand bliver spejlet i den vidunderligt brogede Portokalos-familie. Efter det første græske familiebryllup havde Vardalos ikke lyst til at vende tilbage til rollen som Toula, men efter hendes egne oplevelser som mor, fik hun inspiration til at besøge den skøre familieklan igen … og kysse John Corbett igen i rollen som Ian. Virkelighedens Ian – Vardalos mand, Ian Gomez – optræder i øvrigt igen som bedstevennen Mike. Lainie Kazan og Michael Constantine er tilbage som hendes forældre, mens Elena Kampouris ses som datteren. Kirk Jones har instrueret efter Vardalos’ manuskript.

 

 

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Biografen byder på græsk bryllup' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger