Tvis Køkkener – nu i Skagen

Tvis Køkkener – nu i Skagen

13. april 2016 - kl. 7:52 - af

Få inspiration til hele boligen, når Huset Holst inviterer til introduktion i den nye Tvis Køkkener butik hos Huset Holst.

Lørdag den 16. april fra kl 10-14 har Huset Holst introduktion i anledning af, at deres nye afdeling med Tvis Køkkener nu er klar. I dagens anledning skrues der ekstra op for inspirationen til boligen og boligindretning.

Så har du lyst til at forkæle dine smagsløg lidt, samtidig med du får inspiration og tips til dit næste boligprojekt, så meld dig til arrangementet og mød repræsentanter fra Tvis Køkkener, Timbermann, Cassøe, Via CPH m.fl., der stiller op for at vise de seneste tendenser inden for køkkener og boligindretning.

Huset Holst har valgt at forhandle Tvis Køkkener, da de harmonerer godt med de øvrige produkter i butikken, derudover arbejder Huset Holst også med byggestyring, og kan dermed også hjælpe kunderne med den del af boligprojektet.

Lørdag den 16. april – og kun denne lørdag, har du også mulighed for at få et gavekort på kr 10.000 til et Tvis køkken, hvis du bestiller et Tvis køkken til over kr 50.000 excl. hvidevarer inden den 1. juni 2016. Så går du køkken-tanker, er du meget velkommen – gavekortene gives ud efter først til mølle princippet.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tvis Køkkener – nu i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger