Skagen Bryghus er Skagens største musiksted !

Skagen Bryghus er Skagens største musiksted !

15. april 2016 - kl. 6:59 - af

I 2016 er der planlagt over 120 musikarrangementer i 2016. Du kan altid opleve Høj Stemning og lækkert fadøl på Skagen Bryghus. Her er live-musik hver fredag og lørdag eftermiddag hele året og altid med fri entre’.

Vi kan i denne uge byde velkommen til Danni Mikkelsen fra Frederikshavn, Danni vil underholde fredag fra kl. 16.00-18.15, med akustisk rock. Danni udkom sidste år med hans egen single “Kæreste” som har høstet mange roser i det ganske land, ligeledes har Danni også deltaget i Danmark har talent 2015.

Lørdag på Bryghuset er lidt anderledes end den plejer at være om, idet at der er Generalforsamling for alle Bryghuset’s aktionærer og der er godt 600 aktionærer der har meldt sin ankomst til denne lørdag, men vi skal jo ikke gå glip af noget godt musik af den grund, alle er velkommen til fed rock på den overdækkede gårdsplads, her er åbent efter generalforsamlingen og Lizzy Stuff springer på scenen umiddelbart efter åbning af teltet, med fede numre fra Thin Lizzy-tiden, såsom Whisky in the jar, The boys are back in town, Don’t believe a word og mange mange andre, glæd Dig til et besøg på byens musiksted.

Smuglyt her: https://www.youtube.com/watch?v=Uzincs66Fx0&nohtml5=False

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Bryghus er Skagens største musiksted !' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger