Dobbelt op på blues på Kappelborg

Ken Lending.

Dobbelt op på blues på Kappelborg

16. april 2016 - kl. 10:47 - af

Der er lagt op til blues i international klasse, når først Thomsen-Nello-Hansen og dernæst Ken Lending Blues Band går på scenen på Kappelborg med en svedig dobbeltkoncert, lørdag d. 30. april kl. 20.

Begge bands har turneret i ind- og udland, og der venter publikum en musikalsk bluesrejse ud over det sædvanlige denne aften.

KEN LENDING – hårdt arbejdende bluesmusiker
Kenn Lending Blues Band favner derfor alle de sorte stilarter, fra den dybe Mississippi Blues til moderne funky og soul’ed Urban Blues. I centrum af denne kvartet står Kenn Lending, som i over 30 år har været et af de stærkeste og mest stabile navne på den danske blues-scene. Undervejs har han spillet sammen med store navne som Champion Jack Dupree og Luther Allison, og været opvarmning for legenden BB King. Landets hårdest arbejdende blues-musiker – den etiket har i mange år hængt på veteranen Kenn Lending.

Kenn Lending lever for og med ”the blues”, og publikum kan godt varme ørerne op til en hæsblæsende koncert.

THOMSEN-NELLO-HANSEN –nærværende tæt-på bluestrio
Tre instrumenter, tre sangstemmer, tre akkorder og personlighed for resten. Trioen består af rock- og bluesguitarist Kent Thomsen(tidl. Peter Belli, Esther Brohus og Henning Stærk m.fl.), guitar-bassist Niels Nello Mogensen(Johnny Madsen) og Henrik Hansen(tidl. Trouble Cats, MojoHands, Henning Stærk m.fl.) på mundharpe.

Publikum kan glæde sig til forrygende fortolkninger af de gamle blues klassikere af kunstnere som Muddy Waters, Sonny Boy Williamsson, Little Walter, Howlin’ Wolf osv. Alt sammen krydret med masser af anekdoter og muntre drillerier.

En del af BLUESNIGHTS 2016
Dobbeltkoncerten er den anden i rækken af BluesNightskoncerter på Kappelborg i år, og allerede lørdag d. 7. majer der blueskoncert igen, denne gang med Årets Blues Navn 2015, Big Creek Slim og Miriam Mandipira. Juni byder på Blues Jamboree og Ron Hacker & The Hacksaws lukker blueskoncert-rækken lørdag d. 22/10.

ARRANGØR
Dobbeltkoncerten er arrangeret af Kappelborg.

Billetsalg
Billetsalg på kappelborgskagen.dk
Lørdag d. 30/4 er sidste chance for at købe billet med BluesNigths-rabat.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dobbelt op på blues på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger