Vurderingsweekend en stor succes i Skagen

Kasper Nielsen og Nicklas Lind Pedersen.

Vurderingsweekend en stor succes i Skagen

20. april 2016 - kl. 6:41 - af

Tre gange flere boligejere end sidste år fik vurderet deres bolig af Home Skagen i februar – det gav sejr over alle kollegerne i den landsdækkende kæde

I hele måneden og særligt i weekenden den 27.-28. februar var der ’fuld spot’ på vurderinger i hele Home-kæden. Og det blev en vild weekend med så mange vurderinger, at den var med til at trække hele måneden op.

Især i Skagen har Home-mæglerne Kasper Lykke Nielsen og Nicklas Lind Pedersen haft travlt.

”Vurderingsweekenden var helt klart en succes, fordi den har fået flere lokale boligejere til at overveje et salg af deres bolig. Det betød, at vi fik en rigtig god måned målt på salgsvurderinger, og nogle boligejere har allerede sat til salg hos os, mens flere er undervejs,” siger ejendomsmægler Nicklas Lind Pedersen, medindehaver af Home Skagen.

Home-mæglerne lagde på landsplan vejen forbi ca. 8 % flere boliger, hvor ejeren ønskede at få en salgsvurdering. Men i Skagen lå tallet meget højere – nemlig på hele 314 %, hvilket var nok til sejren i en intern konkurrence i hele Home-kæden.

”Vi oplever, at mange boligejere er mere optimistiske nu end for et år siden, når det handler om mulighederne for at få deres bolig solgt. Og en del har ønsket at ’time’ deres boligsalg til højsæsonen på boligmarkedet, der traditionelt kickstartes af påsken. Da påsken lå tidligt i år, og det har fået flere boligejere ud af busken tidligt i år,” vurderer Nicklas lind Pedersen.

Sidste år i februar var det primært helårshuse, som Home Skagen vurderede.

”I år er der kommet flere klassiske sommerhuse ind i billedet, men vi har stadig flest vurderinger på helårsboliger – som dog ofte skal bruges som fritidshus,” fortæller Nicklas Lind Pedersen.

”Det er min fornemmelse, at folk er blevet lidt mere optimistiske, fordi de hører flere gode historier om stigende priser og kortere salgstider, samtidig med at renten fortsat er meget lav,” lyder forklaringen fra Home-mægleren.

Home i Skagen peger også på, at boligkøberne har glæde af vurderings-succesen i februar.
”Lige nu har vi fået flere af de boliger, vi har vurderet i februar på ’hylden’, så køberne har flere nyheder at vælge i mellem,” lyder det fra den lokale Home-butik.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vurderingsweekend en stor succes i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger