Fornem hæder for lang tids ansættelse i Skagerak Pelagic

Robert Hansen lykønskes af familie og kollegaer.

Fornem hæder for lang tids ansættelse i Skagerak Pelagic

29. april 2016 - kl. 17:33 - af

Den kongelige Belønningsmedalje.

Skagerak Pelagic A/S, indstillede Truckchauffør Robert Hansen til hæderen, for lang og tro tjeneste i virksomheden. Robert har igennem sit lange arbejdsliv for virksomheden trofast mødt op, både tidligt og sent, når det var nødvendigt. Robert har fra sin truck, håndteret opgaver med at køre varer til og fra virksomhedens forskellige produktionsenheder og varelager.

Skagerak Pelagic var vært ved en jubilæums/afskedsreception i dag, fredag den 29. april, hvor Robert blev hyldet af kollegaer og familie.

Direktør Peter Kongerslev, lykønskede Robert Hansen på dagen og kunne på fornem vis overrække ham Belønningsmedaljen i sølv fra Hendes Majestæt Dronningen, hvor Peter Kongerslev bla. udtaler: Vi sætter stor pris på vores medarbejdere, og din lange ansættelse er et bevis på at vores virksomhed og medarbejdere trives sammen.

Roberts ansættelses startede den 8.marts 1976 hos Erik Taabbel Fiskeeksport A/S, som er undergået fusion/sammenlægningog i 2008 blevet til Skagerak Pelagic A/S.

Robert Hansen fratræder efter eget ønske lørdag den 30. april 2016, hvor han har været fuldtidsansat på virksomheden i over 40 år.

Sammen med den flotte medalje, følger der et diplom og oplysningen om hvornår Robert skal i audiens hos Hendes Majestæt Dronningen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fornem hæder for lang tids ansættelse i Skagerak Pelagic' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger