Toghøj og Ole Gas på Bryghuset

Toghøj og Ole Gas på Bryghuset

29. april 2016 - kl. 7:43 - af

Skagen Bryghus kan i dag ,fredag,  byde Mads Toghøj velkommen til at underholde fra kl. 16.00-18.15.

Det er 2. gang at Mads underholder på Bryghuset og vi må sige at sidste gang Mads var her i februar, var der stuvende fyldt på Bryghuset og det var en rigtig hyggelig eftermiddag med et lille smut forbi hans Bedstefar Fisker Thomas’ sange.

Vi glæder os til endnu en hyggelig eftermiddag.
 
Lørdag eftermiddag med Ole Gas Band 15.00-18.00

Masser af succes…

Og, det der hører til, passer på Ole Gas band, der synger Kim Larsen sange, så man skulle tro, det var gavflaben selv. Ole Gas Band har nemlig samme sjældne energi og karisma, som Hr. Larsen, hvad enten vi har set ham med Gasolin, Bellami eller Kjukken. Ole Gas Band byder på hele repertoiret og tager os med “down memory lane” på den smukkeste musikalske rejse.

Læg tante Olgas briller og luk øjnene et øjeblik og det kunne være den folkekære troubadur himself, der tog os med ned ad Rabalderstræde, henover Langebro med Susan Himmelblå og familien i skoven. Der er en dyb respekt, ja næsten kærlighed til Kim Larsens sange. For kun med en ægte indføling kan Ole Gas og band få os til at glemme, at det ikke er ”den ægte vare”. Ole Gas har en stemme næsten lige så unik som Kim Larsen, og et band der formår at spille, så taget letter.

Der bliver kræset for de små musikalske detaljer og så lever bandet i den grad op til sit eget navn ved at give den fuld gas. Der er nemlig fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når først musikken spiller. Det er liv og det er glæde. Det er kopiband, når det er aller, aller bedst. En aften i Ole Gas Bands selskab vil man sent glemme.

Der er nemlig fuld fart over feltet, så det er komplet umuligt at holde sig i ro, når først musikken spiller. Det er liv og det er glæde.

Skagen Bryghus er klar med  10 forskellige øl på køl, hvoraf 7 er på fadølshanen med hele 3 nyheder Grillstarter , Anna Ancher & Micahel Ancher.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Toghøj og Ole Gas på Bryghuset' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger