Årets Bluesnavn 2015 på Kappelborg

Årets Bluesnavn 2015 på Kappelborg

5. maj 2016 - kl. 6:25 - af

Det er 2 af Danmarks absolut bedste bluesstemmer, der mødes, når Miriam Mandipira Årets Bluesnavn 2015 Big Creek Slim m. band lørdag d. 7. maj går på scenen på Kappelborg.

Med sig har de den virtuose mundharpespiller Peter Nande (DK bluesnavn 2007), dansk blues’ godfather Troels Jensen (DK bluesnavn 2003) på klaver, amerikaneren Paul Jr. på bas, samt den forrygende finne Mikko Peltola på trommer, så der igen lagt i ovnen til en hed aften.

Inspireret af Ella Fitzgerald
Afrikanskfødte Miriam Mandipira er de seneste år blevet udråbt til Danmarks nye store blues, jazz & gospelsangerinde. Miriam er en alsidige kunstner, der er inspireret af bl.a. Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin. Hun har optrådt ved adskillige kirkekoncerter, på spillesteder og festivaler i Skandinavien og Afrika – alle steder med forrygende reaktioner og anmeldelser.

Årets danske Bluesnavn 2015
“Årets Danske Bluesnavn” Big Creek Slim er oprindeligt fra Skive, har rejstverden rundt med guitaren under armen, og bor i dag i Brasilien, hvor han lever af at spille blues. Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige og spiller blues inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han gør sin musik levende med rå og nærværende blues, og han har en sjælden evne til at tryllebinde sit publikum med en stil, der har dybe rødder i den sorte blues.

Publikum kan igen glæde sig til en bluesoplevelse i international klasse med nogle af de bedste musikere indenfor bluesmusikken i Danmark.

En del af BLUESNIGHTS 2016
Dobbeltkoncerten er den tredje i rækken af Blues Nights koncerter på Kappelborg i år. Juni byder på Blues Jamboree og Ron Hacker & The Hacksaws lukker blueskoncert-rækken lørdag d. 22/10.

 

FAKTA
Billetsalg på www.kappelborgskagen.dk.
Koncerten er arrangeret af Kappelborg og en del af BluesNights 2016.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Årets Bluesnavn 2015 på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger