Thomas Evers Poulsen giver koncert i Skagen

Thomas Evers Poulsen giver koncert i Skagen

28. maj 2016 - kl. 7:29 - af

Fredag d. 17/06 gæster den charmerende Thomas Evers Poulsen Skagen Fiskerestaurant. Og nej, det er ikke danseundervisning, men derimod går han på scenen på kajen og viser ’skjulte talenter’.

Thomas (alias Mister Vild med dans) er nok mest kendt for sin deltagelse i Vild med dans, hvor han har været med i ikke mindre end 12 sæsoner – og vundet 2 med hhv. Mia Lyhne og sidste år med Ena Spottag. 11 kvinder har han fået til det meste på stavrende stiletter. Også uden for Danmarks mest eksponerede dansegulv. Han har herefter forfattet bogen: “Vild med stiletter”, som omhandler den underholdende, personlige og interessante historie om manden, der kan få kvinder til næsten alt.

Thomas Evers Poulsen skabte for nylig en fest for publikum til Tv2 Charlie i Parken, da han trykkede den af med ”Gid du var i Skanderborg”, ”Vi holder fest”-  og ikke mindst Tommy Seebachs gamle klassiker ”Disco Tango”.

Thomas spiller danske og internationale hits tilbage fra de gode gamle 60’erne, hen over fede hits fra 70’erne og over til lækker 80’er og 90’er musik. Selvfølgelig vil der også være helt nye numre fra dette år tusinds kunstnere.

Så hvis du også har siddet og heppet på Thomas i over et årti, så kom og oplev ham på scenen på kajen på Skagen Fiskerestaurant d. 17. juni med dertil hørende buffet.

Billetter kan bookes på: http://skagenfiskerestaurant.dk/thomas-evers-koncert-buffet

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Thomas Evers Poulsen giver koncert i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger