Hold Fars Dag på stadion

Hold Fars Dag på stadion

3. juni 2016 - kl. 14:00 - af

Søndag d. 5. juni afholdes der Fars Dags arrangement på Skagen Stadion kl. 10:00 – 13:00. Alle børn (såvel piger som drenge) i alderen 5 – 11 år inviteres til en anderledes og spændende dag sammen med deres far. Der vil være sjove aktiviteter, som kan få pulsen op og smilet frem på både store og små. SIKs Venner vil denne dag være vært ved grillpølser og drikkelse.

Vi bestræber os i SIK på at skabe nye initiativer, således at klublivet ikke bliver trivielt, samtidig med at vi fastholder gode gamle traditioner såsom Skaw Cup, Jerup-turneringen, skolefodbold osv.

Vi oplever pt. stor interesse for vores mikro- og ungdomsafdeling, og ønsker derfor med dette Fars Dags arrangement at få endnu flere børn på stadion til en uforpligtende oplevelse af samspillet mellem det grønne græs, den runde bold og det gode kammeratskab.

Vi glæder os til at se mange af byens børn sammen med deres fædre, og I skal endelig huske at tage mor med også, for hende vil der også blive hygget om. Når I går hjem er der i dagens anledning en lille goodiebag til Far.

Med sportslig hilsen
Christian Mose Sørensen
Formand i SIK

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hold Fars Dag på stadion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger