Musikalsk kappestrid i blues’ens tegn

En af deltagerne i kappestriden er svenskeren Svante Sjöblom.

Musikalsk kappestrid i blues’ens tegn

6. juni 2016 - kl. 8:14 - af

Hedt bliver det, når Kappelborg igen lørdag d. 11. juni byder indenfor til blues og roots uden filter – en ægte Blues Jamboree med bl.a.mesteren Paul Banksog tusindkunstneren Mik Schack.

Ordet Jamboree er egentligt opfundet af spejderbevægelsens skaber, Lord Baden-Powell, og kommer efter sigende fra indiansk, hvor det frit oversat betyder “Fredelig kappestrid mellem mange stammer”.  – Om det bliver en musikalsk strid vil tiden vise, men varmt og stemningsfyldt bliver det med garanti, når publikum inviteres indenfor til den fede blues og roots uden filter med nogle af landets bedste musikere inden for genren.

Spontant, råt og uspoleret
Der lægges ingen faste planer på forhånd, når de dygtige musikere spiller og jammer uden sætliste, som man gjorde dengang blues’en var ung og farlig – og publikum kan glæde sig til en koncert, der er spontan, rå og uspoleret, og fyldt med musikalske overraskelser og mesterlig blues.

Med nogle af de bedste..
Roots, blues’nboogie, gospel & rag. – En fed aften med nogle af de bedste bluesmusikere i det danske blues-landskab;

Paul Banks (US/DK) En mester på en akustisk guitar – nærmere præsentation er vel overflødig. Rag, blues og roots mm på internationalt topniveau – fås ganske enkelt ikke bedre.

Jakob Munck.En af de mest benyttede hornblæsere på den skandinaviske jazz og -bluesscene, og er af ”All About Jazz, New York” blevet fremhævet som ”a worldclass tuba player”.

Mik Schack er en sand tusindkunstner. Her spiller han på vaskebræt mm – men mon ikke også hans skarpe tunge lader sig høre til publikums blanding af moro og forargelse.

Svante Sjöblom (S) er en brilliant guitarist og sanger, som dyrker sin Southern blues, old time country, ragtime og gospel med stor overbevisning og indlevelse.

Peter Nande er kendt som en udadvendt entertainer, sanger og mundharpespiller, som her også spiller på vaskebalje bas, skeer, jug og percussion.  “Årets Danske Blues Navn” i 2007.

Olav Poulsen har huseret på den danske musikscene de sidste tyve år, primært inden for bluesmiljøet. Hans speciale er slide guitaren, som han følges ubesværet med indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

FAKTA
Info og billetsalg på www.kappelborgskagen.dk.
Koncerten er arrangeret af Kappelborg.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikalsk kappestrid i blues’ens tegn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger