SIKs sidste hjemmekamp i foråret

SIKs sidste hjemmekamp i foråret

7. juni 2016 - kl. 9:25 - af

Fredag aften bliver der lokal opgør på Spar Nord Arena. Kampen ingen af holdene vil tabe. SIKs Herrer i Serie 1 tager imod FfI på Spar Nord Arena kl. 18:30.

Begge hold har brug for 3 point for stadig at have chancen for at forblive i Serie 1. FfI ligger inden kampen på rækkens 8. og sidsteplads med 7 point for 12 kampe mens SIK ligger på 7. pladsen med 10 point.

SIK skal i deres sidste kamp en tur til Sulsted hvor de skal møde Sulsted IF som lige nu ligger på 6. pladsen med 14 point. FfI møder i deres sidste kamp RKG Klarup på Frederikshavn Stadion. RKG indtage pt. rækkens 3 plads.

Der er for begge holds vedkommende tale om et spændende slutprogram i kampen om at fra næste sæson skal kalde sig Serie 1 eller Serie 2 hold.

SIK glæder sig til at byde dig velkommen på Spar Nord Arena fredag aften til et forhåbentlig spændende og velspillet lokal brag mellem SIK og FfI.

 

En kommentar til “SIKs sidste hjemmekamp i foråret” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “SIKs sidste hjemmekamp i foråret”

  • Det undrer mig lidt, at to dage efter kampen står der ikke et ord om hvordan kampen gik. Kan det ikke gøres LIDT bedre? 😉

    Jeg vil gerne supplere og fortælle, at FFI vandt 2-0. Fuldt fortjent. Og både Skagen og FFI rykker dermed ned i Serie 2.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIKs sidste hjemmekamp i foråret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger