Mød Team Tvilling til Skagen Marathon

Foto: Tausen Studio.

Mød Team Tvilling til Skagen Marathon

14. juni 2016 - kl. 7:09 - af

Fredag den 7. oktober inviterer Skagen Marathon til et inspirerende foredrag med Team Tvilling. Her vil Steen og Peder fortĂŚlle om deres store indsats for at nuancere opfattelsen af handicappede samt hvordan man kan motiveres til bedre sportsprĂŚstationer.

At løbe marathon er en præstation i sig selv, hvor man både udfordres fysisk og mentalt. Men at løbe en marathon med sin handicappede bror i kørestol – det må siges at være en præstation ud over det sædvanlige. Team Tvilling er historien om, hvordan to brødre satte sig for at gøre op med folks fordomme om handicappede og deres muligheder, men det er også historien om gensidig motivation til endnu bedre sportspræstationer som et team.

Steen Mondrup fortæller: ”I starten troede mange, at vi kun var et underholdende indslag, men vores mission er at åbne omverdens øjne for, at kørestolsbrugere og handicappede kan meget mere end de tror, og vi håber at kunne inspirere til at se mulighederne frem for begrænsningerne. Vores fælles livshistorie gør, at vi ikke tager noget for givet og at man kun får et godt liv, hvis man arbejder for det med den rette indstilling.”

CV’et over løbs-og sportspræstationer er imponerende; det tæller både marathonløb, triathlon, KMD Ironman Copenhagen, TYR Open Water Swim og mange andre fantastiske bedrifter.

Overskriften for Team Tvillings foredrag ”Fra kuvøse til jernmænd” er derfor meget dækkende for Steen og Peders historik og livshistorie.

GlÌd dig til et spÌndende foredrag med Team Tvilling i Kulturhus Kappelborg fredag den 7. oktober kl. 20.00. Foredraget er gratis for alle løbsdeltagere i Skagen Marathon og koster 100 kr. for alle, som ikke deltager i løbet.

Foredraget er sponseret af Hjulmand Kaptain og BDO.

LĂŚs mere om Team Tvilling her:

http://www.teamtvilling.dk/

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mød Team Tvilling til Skagen Marathon' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger