Sol over Skagen og Børnefestival

Sol over Skagen og Børnefestival

30. juni 2016 - kl. 7:21 - af

Sü skete det igen. Børnefestivalen ved Skagen kirke blev afviklet i solskin og med masser af godt humør.

Helt fra den tidlige morgenstund, tirsdag d. 28. Juni, var der fuld aktivitet pü kirkens grÌsplÌne. Hoppeborgene blev gjort klar, de mange frivillige mødte ind og gjorde det kreative telt klar med perler, sten, trÌ, maling og meget andet. Der blev brygget kaffe, blandet saft, smurt boller og sküret kage. Der blev tÌndt op under bület og lavet snobrødsdej.

Da klokken nÌrmede sig 9.30 begyndte de første vogne at rulle ind pü pladsen. Der var stor opbakning fra byens dagplejere til Børnefestivalen og de fik en god halv time pü pladsen, hvor der var god plads og flere hoppeborge at rüde over. Ogsü byens børnehaver mødte talstÌrkt op og SFO børnene fra büde Skagen skole og Brovandeskolen kom og fyldte pladsen med liv og aktivitet. ForÌldre og børn slog sig ned pü pladsen med tÌpper og madpakker og mange af byens turister kiggede forbi og deltog i de mange aktiviteter.

Søren Sømand besøgte ogsü Børnefestivalen med hans tryllesjov, indenfor i kirken blev der først bygget Jerikos mure, der efter rüb og trompetbrølen igen faldt sammen.

Dagen sluttede af med Børnegudstjeneste og fortÌllingen om den nysgerrige ZakÌus, der sad i trÌet og ventede pü at Jesus skulle komme til byen.

Efter gudstjeneste blev der spist aftensmad pü kirkens grÌsplÌne og hoppeborgene blev igen flittigt brugt af de fremmødte børn.

Alt i alt en fantastisk dejlig dag ved Skagen kirke, som kun lader sig gøre, fordi der bakkes op af byens mange børn og deres voksne fra büde hjem og institutioner, men ogsü, og ikke mindst, pga. de mange frivillige der hjÌlper denne dag med bagvÌrk og arbejdskraft. Det er til stor glÌde for de besøgende og Skagen kirke.

Sü tusind tak for opbakningen og pü gensyn til Børnefestivalen 2017.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sol over Skagen og Børnefestival' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger