Fuldt hus til Madteater

Fuldt hus til Madteater

28. august 2016 - kl. 10:45 - af

I forbindelse med Skagen Food & Design Market, var to af Skagens restauranter v√¶rter ved Madteateret. Fredag var det Henrik Tachau Kristensen fra Restaurant De 2 Hav, og l√łrdag, hvor SkagensAvis var til stede,¬† var det¬† Jesper C. Winter fra Skagen Fiskerestaurant der stod for l√łjerne i “k√łkkenet”.

Jesper C. Winter satte fokus på  blåmuslinger . Mens Jesper kreerede tre forskellige retter* med blåmuslinger fortalt han om blåmuslingens opvækst og hvad man skal være opmærksom på under tilberedningen, for ikke at få problemer med maven.

Inden g√¶sterne satte t√¶nderne i de l√¶kre retter, blev munden naturligvis “skyllet” i en bjesk fra Skagen Bjeskeri.

*Dampet bl√•muslinger med lidt hvidl√łg, pesto, hvidvin, fl√łde og chili.
Suppe, lavet af væske fra de dampede blåmuslinger.
Gratineret blåmuslinger med ost.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldt hus til Madteater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2022 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER