Fuldt hus til Madteater

Fuldt hus til Madteater

28. august 2016 - kl. 10:45 - af

I forbindelse med Skagen Food & Design Market, var to af Skagens restauranter værter ved Madteateret. Fredag var det Henrik Tachau Kristensen fra Restaurant De 2 Hav, og lørdag, hvor SkagensAvis var til stede,  var det  Jesper C. Winter fra Skagen Fiskerestaurant der stod for løjerne i “køkkenet”.

Jesper C. Winter satte fokus på  blåmuslinger . Mens Jesper kreerede tre forskellige retter* med blåmuslinger fortalt han om blåmuslingens opvækst og hvad man skal være opmærksom på under tilberedningen, for ikke at få problemer med maven.

Inden gæsterne satte tænderne i de lækre retter, blev munden naturligvis “skyllet” i en bjesk fra Skagen Bjeskeri.

*Dampet blåmuslinger med lidt hvidløg, pesto, hvidvin, fløde og chili.
Suppe, lavet af væske fra de dampede blåmuslinger.
Gratineret blåmuslinger med ost.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fuldt hus til Madteater' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2025 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger