
Fuldt hus til Madteater
28. august 2016 - kl. 10:45 - af Michael Egelund (WebRedaktør)
I forbindelse med Skagen Food & Design Market, var to af Skagens restauranter værter ved Madteateret. Fredag var det Henrik Tachau Kristensen fra Restaurant De 2 Hav, og lørdag, hvor SkagensAvis var til stede, var det Jesper C. Winter fra Skagen Fiskerestaurant der stod for løjerne i “køkkenet”.
Jesper C. Winter satte fokus på blåmuslinger . Mens Jesper kreerede tre forskellige retter* med blåmuslinger fortalt han om blåmuslingens opvækst og hvad man skal være opmærksom på under tilberedningen, for ikke at få problemer med maven.
Inden gæsterne satte tænderne i de lækre retter, blev munden naturligvis “skyllet” i en bjesk fra Skagen Bjeskeri.
*Dampet blåmuslinger med lidt hvidløg, pesto, hvidvin, fløde og chili.
Suppe, lavet af væske fra de dampede blåmuslinger.
Gratineret blåmuslinger med ost.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Fuldt hus til Madteater' til en bekendt