
Allan V. Jensen har Popcorn-snitter på programmet
18. december 2016 - kl. 7:48 - af Michael Egelund (WebRedaktør)
I denne uge præsenterer Alan V. Jensen, køkkenchef på Color Hotel Skagen, opskriften på en lille lækkerbisken, nemlig popcorn-snitter.
Næste søndag gælder det opskriften på en marcipanchokoladekage.
Popcorn-snitter
3 spsk. Olie
1 dl. Majskorn
200g. Sukker
50g. Lys Sirup
200g. Mørk Chokolade
Opvarm olien i en gryde og hæld majskornene i og læg låg på. Pop majsene, Ryst gryden regelmæssigt, så kornene ikke brænder på. Tag gryden af varmen, når kornene er holdt op med at poppe. Varm sukker og lys sirup op i en anden gryde, til flydende karamel.
Knus popkorn ned i massen. Hæld massen op i en form beklædt med bagepapir, Lad den køle helt af ,smelt chokolade og hæld den ud over massen. Lad chokoladen stivne, skær derefter massen ud til popcorn snitter – drys med havsalt.
En kommentar til “Allan V. Jensen har Popcorn-snitter på programmet” under annoncerne.
Det lyder lækkert ?