Allan V. Jensen har Popcorn-snitter på programmet

Allan V. Jensen har Popcorn-snitter på programmet

18. december 2016 - kl. 7:48 - af

I denne uge præsenterer Alan V. Jensen, køkkenchef på Color Hotel Skagen, opskriften på en lille lækkerbisken, nemlig popcorn-snitter.

Næste søndag gælder det opskriften på en marcipanchokoladekage.

Popcorn-snitter

3 spsk. Olie
1 dl. Majskorn
200g. Sukker
50g. Lys Sirup
200g. Mørk Chokolade    

Opvarm olien i en gryde og hæld majskornene i og læg låg på. Pop majsene, Ryst gryden regelmæssigt, så kornene ikke brænder på. Tag gryden af varmen, når kornene er holdt op med at poppe. Varm sukker og lys sirup op i en anden gryde, til flydende karamel.
Knus popkorn ned i massen. Hæld massen op i en form beklædt med bagepapir, Lad den køle helt af ,smelt chokolade og  hæld den ud over  massen. Lad chokoladen stivne, skær derefter massen ud til popcorn snitter –  drys med havsalt.

 

En kommentar til “Allan V. Jensen har Popcorn-snitter på programmet” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Allan V. Jensen har Popcorn-snitter på programmet”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Allan V. Jensen har Popcorn-snitter på programmet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2025 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger