Allan V. Jensens lækre opskrift på Marcipan/chokoladekage

Allan V. Jensens lækre opskrift på Marcipan/chokoladekage

25. december 2016 - kl. 6:51 - af

Som den sidste opskrift, i denne omgang, fra køkkenchefen på Color Hotel Skagen, Allan V. Jensen, bringer vi her opskriften på Marcipan/chokoladekage:

Giver 1 Springform:

170 g sukker

170 g smør

1,5 dl æg

150 g mel

1 stor tsk bagepulver

2 spsk cacaopulver

1,5 dl kagecreme (konditorcreme.)Færdig Rørt.

½ dl piskefløde

Sukker og æg samt smør, røres sammen med fløde,kagecreme, mel og bagepulver, cacao drysses i til sidst.

100 g marcipan i tern

125 g lys chokolade fra PR-chokolade.

125 g Mørk 70% PR-chokolade.

vendes i massen og bages ved 160 i ca 75 min.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Allan V. Jensens lækre opskrift på Marcipan/chokoladekage' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2025 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger