
Allan V. Jensens lækre opskrift på Marcipan/chokoladekage
25. december 2016 - kl. 6:51 - af Michael Egelund (WebRedaktør)
Som den sidste opskrift, i denne omgang, fra køkkenchefen på Color Hotel Skagen, Allan V. Jensen, bringer vi her opskriften på Marcipan/chokoladekage:
Giver 1 Springform:
170 g sukker
170 g smør
1,5 dl æg
150 g mel
1 stor tsk bagepulver
2 spsk cacaopulver
1,5 dl kagecreme (konditorcreme.)Færdig Rørt.
½ dl piskefløde
Sukker og æg samt smør, røres sammen med fløde,kagecreme, mel og bagepulver, cacao drysses i til sidst.
100 g marcipan i tern
125 g lys chokolade fra PR-chokolade.
125 g Mørk 70% PR-chokolade.
vendes i massen og bages ved 160 c i ca 75 min.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Allan V. Jensens lækre opskrift på Marcipan/chokoladekage' til en bekendt