Slægtsforskning: Jens vil gerne i kontakt med dig!

Slægtsforskning: Jens vil gerne i kontakt med dig!

27. marts 2019 - kl. 11:44 - af

Vi har modtaget denne efterlysning fra Jens Mølbak:

Jeg fik den 13/3 en hilsen på mobilen fra et ægtepar, der er slægtsforskere – lige som jeg er – de kunne oplyse mig om, at vi var i familie og ville gerne sende mig de oplysninger, de har om min familie. DESVÆRRE er denne hilsen fuldstændig forsvundet fra mobilen, så i håb om, at de rare mennesker ser denne hilsen vil jeg være meget glad for at høre fra dem igen.

Min mailadresse er: ljmolbak@webspeed.dk

Venlig hilsen

Jens Mølbak

Hvidovre

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slægtsforskning: Jens vil gerne i kontakt med dig!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger