Junior MTB i Skagen OK og Motion……. er kommet rigtigt godt fra start!

Junior MTB i Skagen OK og Motion……. er kommet rigtigt godt fra start!

18. maj 2019 - kl. 16:51 - af

Skagen OK og Motion inviterede den 28. april til MTB junior kursus, hvor unge kunne komme og lære teknik, etik og god MTB kørsel. Det tilbud valgte mange unge at tage imod.

Allerede den første søndag – 28. april kl 10.00 – mødte 12 friske piger og drenge i alderen 10-13 år op til træning – endda til trods for, at det netop den søndag, var en dag med  øsende regnvejr. Heldigvis kunne lidt regn ikke holde de unge hjemme, siger Ronnie Toft, medlem af bestyrelsen I Skagen OK og Motion. Siden den dag, har fremmødet været pænt stigende,  og her medio maj, har vi  mellem 20 og 25 unge, som møder op for at være med. De hygger sig med jævnaldrende samtidigt med de får god motion og MTB træning. Klubbens medlemmer glæder sig over de mange unge,  der hver søndag indtager klubhuset til en god cykelsnak samt en omgang kage/saft, en grillet pølse eller hvad trænerne nu finder på at slutte træningsdagen af med – en ren win-win.

Men der er plads til flere  – alle unge i alderen 10-18 år kan være med. Det er gratis at deltage,  man medbringer egen MTB og cykelhjelm – hvis man har det. Har man ikke det, er det ikke en hindring for at være med. Klubben sørger nemlig for en MTB til de unge, der ikke selv har en – en mulighed som klubben har, idet de i efteråret modtog et flot sponsorat fra Skagen Havn til formålet. Træningen foregår hver søndag fra kl 10.00 – 12.00 ved Klubhuset Gl. Landevej.

Træningen af de unge udføres af rutinerede MTB rytter fra klubben, som alle har gennemført DGI´s MTB trænerkursus.

Vi arbejder lige nu på endnu et nyt tiltag. Vi vil gerne starte et træningshold op for kvinder til augus. Vi ved, at rigtigt mange kvinder i Skagen gerne vil køre MTB. Der er dog lige et par brikker der endnu skal falde på plads, før vi kan melde helt endeligt ud om dette, slutter Ronnie Toft.

Har man spørgsmål til MTB Junior, eller lyst til at være med (og har brug for en cykel til træningen) så kan man kontakte Mads Kromann 42522009, Torben Madsen 40453656 eller Ronnie Toft 40434244

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Junior MTB i Skagen OK og Motion……. er kommet rigtigt godt fra start!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger