Stor interesse for åbent hus i Lille Skagen – ny mulighed i pinsen

Stor interesse for åbent hus i Lille Skagen – ny mulighed i pinsen

7. juni 2019 - kl. 9:05 - af

Tre dage i Kr. Himmelfartsferien var der åbent hus i prøvehusene i Lille Skagen, og mange interesserede benyttede lejligheden til at se de hyggelige og velindrettede hus. Ejendomsmægler Ronnie Calundan, Skagen Mægleren, der står for salget i Lille Skagen, udtrykker tilfredshed med fremmødet. Mæglerne fik talt med mange, der overvejer at skaffe sig en fast ferie-base i Lille Skagen.

De, der ikke nåede at se prøvehusene i Kr. Himmelfartsferien, har muligheden igen i pinsen, hvor der er åbent hus både lørdag og søndag fra kl. 14-16.

Bygherren på projektet, Entreprenørfirmaet Trigon, har netop afleveret endnu et hus i Lille Skagen og får to mere færdige inden sommerferien. Det drejer sig om to huse, der stilles til rådighed for Scleroseforeningen og Kræftens Bekæmpelse. Husene er populære blandt foreningernes medlemmer og bliver straks taget i brug, så der vil være beboere i husene hver uge resten af året.

Trigons direktør, Karl Erik Slynge, oplyser, at firmaet påbegynder opførelsen af endnu et hus inden ferien og et lige efter ferien. Der er plads til flere i byggeprogrammet i efteråret, så interesserede købere kan have deres egen Skagen-idyl klar til brug inden næste års ferier.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor interesse for åbent hus i Lille Skagen – ny mulighed i pinsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger