Skagen Milen by Night – afvikles for første gang

Illustrationsfoto.

Skagen Milen by Night – afvikles for første gang

23. juli 2019 - kl. 6:44 - af

Og nej, læs roligt videre – du skal ikke ud og løbe i Sandmilen!

Men kom og løb en gammel dansk mil (7.532 meter) i Skagen by og på havnen. Ruten går gennem midtbyen, vesterby, ned og rundt Skagen havn, langs kajkanten. Efter havnerundturen går det hjemover gennem østerby.

Skagen Milen afholdes af Skagen OK og Motion og kommer til at foregå torsdag i uge 30, så i 2019 bliver det det 25. juli, og starten går kl. 21.00. Den afvikles i samarbejde med Nordjyske, Handelsstandsforeningen, Spar Nord og Jacobs.

Der bliver start og mål ved Spar Nord på Viggo Hansens plads, og der er sekretariat i Spar Nords lokaler. Vi glæder os til samarbejdet.

Der er tidsregistrering med eengangschip på løbsnummeret. Man kan forhåndstilmelde sig indtil klokken 12.00 på løbsdagen. Find linket på www.skagen-ok.dk eller på Facebooksiden Skagen Milen. Eftertilmelding og afhentning af startnumre foregår i Spar Nord på løbsdagen fra klokken 17.00.

Prisen er 100 kr for deltagere på 15 år og derover, deltagere under 15 år betaler 50 kr. Der vil være præmie til hurtigste herre og hurtigste dame.

Samme aften har Handelsstandsforeningen et Open by Night arrangement, så der bliver masser af liv i byen.

Jacobs er vært ved en gratis forfriskning i mål, og pølsemanden på torvet har lovet at holde længe åbent, så de sultne kan købe sig en pølse. Spar Nord er klar med frugt og vand.

Kom og vær med til at skabe en ny løberfest i Skagen!

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Milen by Night – afvikles for første gang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger