Danmarks første gin med destilleret øl er lavet i Skagen

Danmarks første gin med destilleret øl er lavet i Skagen

26. juli 2019 - kl. 9:24 - af

Skagen Bryghus har lavet Danmarks første gin med destilleret øl. Gin’en landede på Bryghuset i starten af juli og salget går helt forrygende.

Vi sender jævnligt 1000 liter øl op til Nordisk Brænderi i Fjerritslev. De destillere øllet for os, da vi ikke selv har et destilleringsanlæg. I stedet for at komme ”spritten” på egetræsfade, som vi gør til Ølsnapsen, så er den denne gang blevet destilleret igen, så vi fik Gin ud af det i stedet”, fortæller Brygmester René Diget Søgaard Sørensen.

Skagen Bryghus Gin er en såkaldt destilleret Gin. Alkoholen er lavet på destilleret øl, som kendes fra vores ølsnapse. Gin skal indeholde enebær, det er et krav. Men for at få en mindre tør gin, men mere botanisk gin, så er den også destilleret med hyldeblomst, hindbær, citronskal, kvanrod (nordens ginseng), koriander og grøn madagaskerpeber.

Gin’en kan drikkes som den er, iskold med isterninger. Eller lav dig en GT’er (Gin & Tonic) med citron eller agurk. Med de mange tonicvand der findes på markedet, er der rig mulighed for at lave sin helt egen gin & tonic fra Skagen Bryghus. Brygmesterens favorit kaldes for John & Tinic (Gin, tonic, Sprite og citron). Lidt i stil med en Tom Collins.

“Vi sælger Skagen Bryghus Gin til at nyde på Bryghuset, eller til at tage med hjem til sig selv, eller i gavepakker”, slutter Brygmesteren.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarks første gin med destilleret øl er lavet i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger