Beierholm i Skagen bidrager til en omsætning på knap en milliard

Beierholm i Skagen bidrager til en omsætning på knap en milliard

13. september 2019 - kl. 7:22 - af

Den landsdækkende revisions- og rådgivningsvirksomhed Beierholm vokser og vokser, og det har afdelingen i Skagen en stor del af æren for. Beierholm er samtidig nu den største revisions- og rådgivningsvirksomhed i Danmark målt på antal indberettede årsrapporter.

Beierholm har stor fremgang i disse år og er nu den revisions- og rådgivningsvirksomhed i Danmark, der håndterer og indberetter flest regnskaber til Erhvervsstyrelsen. I perioden fra starten af 2018 til og med juni 2019 har Beierholm stået for ikke færre end 20.865 regnskaber, og det glæder sektionsleder Søren Rasmussen fra Beierholms afdeling i Skagen, at Beierholm er de små og mellemstore virksomheders foretrukne revisor:

– Vi oplever virkelig en øget aktivitet i disse år. I det daglige er det jo rådgivning af den enkelte kunde, der optager os, men når man kigger samlet på alle vores kontorer i Danmark, så bliver det altså til mange møder, samtaler, regnskaber m.v. for vores kunder. Her har vi for alvor fundet formlen for en god og fleksibel service over for virksomheder i Skagen og omegn, forklarer Søren Rasmussen. 

Et netop afsluttet regnskab for 2018/19 viser, at omsætningen hos Beierholm nu er steget til 978 millioner kroner svarende til en omsætningsvækst på 10,1 procent. Omsætningen fordeler sig på 30 kontorer med samlet set godt 1.200 ansatte, og ifølge Søren Rasmussen gør størrelsen en forskel:

– Man kan ikke mærke på os i Skagen, at vi er en del af en af Danmarks største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Vi er stadig de samme mennesker med et indgående kendskab til det lokale erhvervsliv i Skagen og omegn, pointerer han og fortsætter: – Men vores samlede størrelse gør, at vi har nogle centrale specialistfunktioner, som vi hele tiden kan inddrage i kundernes forretning. Det gælder naturligvis de klassiske revisorydelser som skat, moms og regnskab, men det gælder i stigende grad også inddragelse af vores specialister inden for eksempelvis digitalisering, automatisering (robotter), forretningsudvikling, investering og finansiering.

Søren Rasmussen siger supplerende, at det blandt andet er en stigende kompleksitet i lovgivningen og en mere global verden, der nødvendiggøre inddragelse af specialister i rådgivningen af kunderne.

Nye afdelinger er kommet til

Beierholm har de seneste 5-6 år gennemført flere end 50 sammenlægninger med mindre revisionsvirksomheder. Senest er revisionsvirksomheder i Lemvig, Thyborøn, Slagelse og Sæby blevet optaget i Beierholm:

Vores strategi er at være en integreret del af det lokale erhvervsliv. Derfor har vi løbende udvidet med nye afdelinger i nye byer. Vi mener, at det er den rette opskrift til at servicere de lokale virksomheder på deres hjemmebane og med respekt for lokale forhold, fortsætter Søren Rasmussen.

Han siger afslutningsvis, at Beierholm har en målsætning om fortsat at være proaktiv, lokalt tilstede og at kunne tilbyde kunderne endnu skarpere rådgivning og nye digitale løsninger, der imødekommer det, de til enhver tid efterspørger.

Fakta om Beierholm

  • Beierholm løfter i regnskabsåret 2018/19 sin omsætning til 978 millioner kroner mod 888 millioner kroner året før.
  • Beierholm har godt 1.200 ansatte på 30 kontorer i Danmark.
  • Beierholm har i løbet af de seneste 5-6 år fordoblet både omsætning, antal kontorer og antal medarbejdere.

 

For yderligere information se www.beierholm.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beierholm i Skagen bidrager til en omsætning på knap en milliard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger