Borgmesteren: Så megen kapital

Borgmesteren: Så megen kapital

16. september 2019 - kl. 9:16 - af

Forleden skulle jeg dele medaljer ud til DM i ponydressur i Frederikshavn. Der var naturligvis dygtige ponyer og ryttere, men jeg bem√¶rkede i h√łj grad ogs√• antallet af frivillige. 100 frivillige deltog op til, ved afviklingen og ved oprydning.

100 frivillige. Det vil jeg gerne r√•be h√łjt tak for.

 Kan det blive lidt kvalmt at rose, især når vi er nordenfjords? Så stop med at læse nu.

Når jeg kommer rundt, bliver jeg for en stund en del af de mange lokale arrangementer. Der er rigtig mange! Jeg bliver helt paf, når jeg ser den store indsats, der bliver lagt i arbejdet. Derfor dette indlæg. 

Vi¬†i Frederikshavn Kommune¬†sp√¶nder vidt: DM ridesport,¬†ist√łlt, hundest√¶vner, st√¶vner i fodbold, h√•ndbold, badminton, floorball, ishockey, dart, billard, vinterbadefestival, cupper, festivaller, musik, handicapidr√¶t special¬†olympic¬†games¬†‚Ästog¬†jeg kunne blive ved.

Det er svært ikke at smile stolt, når jeg ser den kæmpe store frivillige indsats, der hver dag sker rundt omkring: 

I klubberne, i foreningerne, i borgerforeningerne, l√¶sehunde, bes√łgsvenner, frivillige p√• vores √¶ldrecentre. Ogs√• her kunne jeg blive ved.

Til store arrangementer tager de frivillige altid fat til stor glæde for alle os andre, som nyder f.eks. en koncert eller en stor sportsbegivenhed.

Men ogs√• til dagligt¬†er der en masse mennesker, der g√łr vores liv lidt mere sp√¶ndende og indholdsrigt: spejderlederen, tr√¶neren,¬†baneopkridteren, korlederen,¬†‚Äúcafeteriebanden‚ÄĚ i klubhuset eller i hallen,¬†osv osv.

Nogle vil tænke: hvad sker der med hende? Sådan har det da altid været. Sådan er vores kultur og traditioner i by og opland.

Jo, men ikke desto mindre må jeg bare udtrykke et stort TAK.Både fra mig personligt men jeg tillader mig også på vegne af alle andre, som hver dag får glæde, nærvær og udvikling skænket af en frivillig.

Vores kommune kan ikke uden jer. I er alle sammen en del af vores liv fra vugge til grav.

Det var bare det, jeg ville – tusind tak for indsatsen.

I¬†g√łr os rige p√• den aller vigtigste m√•de – nemlig p√• menneskelig kapital.

 

Med venlig hilsen 

Birgit S. Hansen 

Borgmester

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmesteren: Så megen kapital' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger