Lokale bedemænd fejrer 10 års fødselsdag

Gitte Buurgaard, Pia Jessen og Bjørn Møller.

Lokale bedemænd fejrer 10 års fødselsdag

16. september 2019 - kl. 12:15 - af

Buurgaard & Jessen Begravelsesforretning i Elling fejrer i dag, mandag 16. september, 10 års fødselsdag, og det gør de med budskabet om, at de glæder sig til 10 år mere sammen.

Fødselsdagen fejres i firmaets lokaler på Grundtvigsvej 48 i Elling i dag.

Det var meget usædvanligt i 2009 med to kvindelige bedemænd i samme forretning. Det gjorde også, at Gitte Buurgaard og Pia Jessen tog utraditionelle midler i brug i deres markedsføring. De deltog i flere år i Forårsmessen i Arena Nord, hvor deres stand med en kiste i den grad skilte sig ud.

” Det gav rigtig god mening for os. Vi blev set og husket. Pludselig stod vi der i et roligt miljø, det fik folk til at henvende sig til os med de spørgsmål, de havde på hjertet. – Der er ingen tvivl om, at tilstedeværelsen i Arena Nord var en positiv og utraditionel måde at blive set på, udtaler Pia Jessen.

Buurgaard & Jessen Begravelsesforretning var også nogle af de første, som tilbød pårørende  muligheden for at få lavet et fingeraftryk af afdøde, med henblik på senere fremstilling af smykke, evt som halssmykke, fingerring, manchetknapper etc. 

– Vi forsøger stadigvæk at skille os ud i forhold til vores kolleger, ved at gøre ting som er lidt anderledes og give lidt mere end der forventes, fortæller Gitte Buurgaard.

Begge betegner det som et drømmejob at være bedemand.

– Vi har med de efterladte at gøre, og der kan vi bruge de kompetencer vi har i dag, i forhold til, at drage omsorg for pårørende og give dem den bedst mulige oplevelse. Der findes ikke en drejebog, når du er bedemand, og vi bliver aldrig udlærte. Men vi står i dag med 10 års erfaring hvilket vil komme de pårørende til gode, fortæller Pia og Gitte samstemmende.

Buurgaard & Jessen Begravelsesforretning har i fødselsdags året fastansat Bjørn Møller Nielsen på halv tid.

“Bjørn har været ansat hos os, som bedemand i snart 4 år. Bjørn er fra Skagen, hvor mange kender han som en udadvendt og vellidt mand. At vi har Bjørn i Skagen gør at vi får større muligheder for at tilgodese eventuelle ønsker fra de pårørende, og samtidig have mulighed for at dele opgaverne i mellem os” slutter de to bedemænd.

3 kommentarer til “Lokale bedemænd fejrer 10 års fødselsdag” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Lokale bedemænd fejrer 10 års fødselsdag”

  • I skal have en kæmpe ros, fantastisk personlig hjælp og empati for alle på den sidste rejse

  • Lise Nylander Andersen

    stort tillykke med de 10 år ,og jo det gik også fint inden Bjørn ,men altid dejligt med gode mennesker i firmaet , Lise Andersen

  • Hvis det hed Buurgaard/jessen og Bjørn, havde det sine rettigheder, for uden Bjørn går det ikke. Bjørn får de døde til at smile og respekten fra de pårørende i den grad.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokale bedemænd fejrer 10 års fødselsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger