Borgermøde om turismens fremtid i Skagen

Borgermøde om turismens fremtid i Skagen

19. september 2019 - kl. 9:48 - af

Redaktionen har modtaget nedenstående fra Mogens Bandholm:

Skagens Byting har offentliggjort at man planlægger et borgermøde i løbet af efteråret, hvor temaet vil være, hvordan vi borgere ser på turismen i fremtiden. Bytinget skal have tak for initiativet, jeg ser det som et resultat af mit ”åbne brev” til kommunen og Turisthus Nord. 

Det jeg håber, vil blive et resultat af mødet er, at få kommunen til aktivt at arbejde med en ny, og tids aktuel turismestrategi, der prioriterer en bæredygtig og ansvarlig strategi med alt hvad det indebærer, og som jeg forestiller mig, vil blive grundigt belyst på borgermødet. 

Det er derfor vigtigt, at vi borgere kan fremlægge konkrete forslag til, hvordan turismen kunne se ud. Nu har vi en reel mulighed for at få indflydelse – lad os ikke spilde chancen. 

Kontakt mig gerne på: 

bandholm@charmo.eu 

Mogens Bandholm

Se i øvrigt Mogens Bandholms åbne brev til Borgmester, Byråd, kommune direktør, Turisthus Nord

12 kommentarer til “Borgermøde om turismens fremtid i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

12 kommentarer til “Borgermøde om turismens fremtid i Skagen”

 • Mit tilbud om at kontakte mig var venligt ment. Formålet var og er, at vi er så mange som muligt, der på borgermøder kan komme med seriøse meninger.
  Min private mening om hvordan turismen i Skagen – hele Skagen er, at den skal være bæredygtig, den skal være ansvarlig, og det er den, stadig efter min mening IKKE.

 • @Klaus Nielsen. Mogens Bandholm skiver “Kontakt mig gerne”, hvad er der galt i det?

 • Ville det ikke være bedre for alle, hvis
  Skagen bliver flyttet over til København.
  Er det ikke dem i stræber efter at ligne ???

 • Mon ikke der indkaldes til borgermøde om ovenstående for at vi alle Skawboer kan blive hørt. Akkurat ligesom borgermødet omkring skolemarken.
  Jeg kan ikke se hvorfor man skal kontakte Mogens Bandholm, da det er et offentligt møde og vedrører hele Skagen by.
  Hvis det er på grund af en høj IQ at visse personer fører sig frem, og ind imellem er uforskammet overfor andre mennesker, både private og offenltlige, så vil jeg da håbe at min ikke er for høj. Jeg græmmes ind imellem af disse udtalelser. Vi ses til borgermødet

 • Karin Nordmann med de betragtninger du kommer med, må du da have en ret stor psykologieksamen, alternativt er det måske bare afskrift fra bog. Fantastisk at du kan finde dig i at bo i Skagen blandt beboere med ikke ret høj IQ – kan selvfølgelig også skyldes, at Mogens Bandholm er beriget med usædvanlig IQ – og som er små jantelovsstyrede mennesker med tvangstanker. Det sidste kan selvfølgelig være rettet kun mod Klaus.
  Det korte af det lange er jo, at Klaus har ret, når han hør opmærksom på, at turistpolitikken i Skagen omfatter andre områder end centrum. Så kan du lide det eller lade være.

 • Små jantelovstyrede mennesker med tvangsopfattelser er svære at ændre holdninger hos.
  Viden er ofte ikke en faktor der tillægges stor værdi-om nogen.

 • Til Karin Nordmann: Nu er turistpolitikken i Skagen, andet end den lille del af centrum i Skagen. Centrum er IKKE verdens navle.

 • Kære Klaus! Den gode Mærsk kaldte det rettidig omhu.
  Du aner intet om turismen i centrum af Skagen.
  De har samme problemer i alle store turistbyer . Rejs ud i en anden verden, end der hvor du bor.

 • Til Karin Nordmann: Fordi man har en anden mening om turismepolitikken i Skagen, er man bedre vidende. Få dig nu et liv. Jeg skriver at jeg IKKE er enig i den retning som Mogens Bandholm ønsker, der skal være i fremtiden.
  Skagen er eller skal ikke være en kulisseby, men en fremtidig by med tilbud m.v. til skagboere og turister. Vi skriver 2019 og skal ikke være “Korsbæk”.
  M.h.t. brok, så synes jeg ikke, du skal komme med sådanne beskyldninger, du har alt for mange gange “kommet med dit brok” på denne side.
  Håber at mange møder op til dette møde, så vi får en god og sober debat.

 • Karin Nordmann venligst dokumenter at Mogens Bandholm ved sin bare tilbagekomst højner den gennemsnitlige IQ i Skagen. For det er vel ikke din uddannelse kombineret med en af dig gennemført test på en repræsentativ andel af Skagens indbyggere, der ligger til grund for din påstand? Alternativt må det jo være en af dine sædvanlige påstande.

 • Kære Klaus Nielsen.
  Endeligt har Skagen fået en ny indbygger, som højner IQ gennemsnittet i Skagen.
  Så sidder du på din pind, som en bedrevidende person.
  Skagen skal være stolt af, at nogen kerer sig om turismepolitikken i Skagen, og ikke bare lader stå til.
  Vær taknemmelig i stedet for den gang brok.

 • Til Mogens Bandholm: hvad er meningen med, at man skal kontakte dig? – tror da stadig at folk gerne vil møde op og komme med deres egen mening om turismen i Skagen i fremtiden. Udfra dine læserbreve tror jeg, at din holdning til turismen, ligger på et meget lille sted og det skal jeg IKKE være en del af. Håber der vil komme noget konstruktivt ud af mødet, til gavn og glæde for Skagen fremover.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgermøde om turismens fremtid i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger