10 års fødselsdag for Gambia projektet

10 års fødselsdag for Gambia projektet

30. september 2019 - kl. 9:23 - af

SVF-Skagenskolen har haft en travl weekend i Skagen. De har nemlig både pakket container med skolemøbler, klinik materialer, sportstøj og meget mere som skal sendes til Sambuyan i Gambia i ugens løb. SVF-Skagenskolen har modtaget støtte fra puljen Genbrug til Syd, som er en del af Udenrigsministeriet, for at kunne sende containeren til Gambia. Her vil indholdet skabe glæde, men også være med til at sikre langsigtet og bæredygtig udvikling. Containeren skulle gerne ankomme til Gambia i starten af november, hvor flere af foreningens bestyrelsesmedlemmer er at finde i landsbyen Sambuyan, klar til at tage i mod og dele indholdet ud.

Lørdag afholdte SVF Skagenskolen generalforsamling nummer 10, og denne 10 års fødselsdag for projektet blev fejret med flag, fødselsdagssang, kagemand og boller. 75 skønne mennesker mødte op til generalforsamlingen for at høre, hvad der er hændt det seneste år og for at deltage i fødselsdagen. Til generalforsamlingen blev holdt aktion på et stykke flot havearkitektur, solgt støttemateriale for projektet, solgt stenarbejde fra frivillige samt afholdt lotteri med en masse donerede gevinster. Alle pengene gik ubeskåret til projektet. SVF vil gerne sige stor tak for donationen af gaver, salg og ikke mindst donationer i forbindelse med fødselsdagen.

Til generalforsamlingen blev der valgt to nye suppleanter til bestyrelsen, Lene Lundegaard, Skagen og John Hansen, Ørnhøj, som vi er meget glade for at sige velkommen til.

SVF-Skagenskolen er en frivillig dansk organisation, som har et skoleprojekt i en landsby i Gambia samt en sundheds- og fødeklinik. Skolen har 850 elever, hvoraf de fleste er sponsoreret af danske sponsorer. For et beløb på 500 kr. er det nemlig muligt at give et barn skolegang, skoleuniform og mad på skolen 4 dage om ugen. Da vi tager 2 klasser ind hvert år, vil der i december blive lagt billeder ind af ikke sponserede elever på vores hjemmeside. Læs mere på projektets hjemmeside www.SVF-Skagenskolen.dk eller på facebook: https://www.facebook.com/SVFSkagenskolen/

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '10 års fødselsdag for Gambia projektet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger