Gennembrud i Klitsagen: To anholdt

Gennembrud i Klitsagen: To anholdt

13. november 2019 - kl. 13:10 - af

Nordjyllands Politi har lige siden, man modtog anmeldelse om hærværk mod fredet klit på Sønderstrand, efterforsket den intenst, og i går, 12. november 2019, gav efterforskningen så grundlag for at skride til handling og foretage anholdelser i sagen. Om eftermiddagen anholdt man en mand, der er bosat i Nordjyllands Politikreds.

Manden er sigtet for groft hærværk og for at overtræde naturbeskyttelsesloven.

Senere samme aften, 12. november 2019, anholdt man ligeledes yderligere én mand, der også er sigtet for groft hærværk og for at overtræde naturbeskyttelsesloven. Også denne mand er bosat i Nordjyllands Politikreds.

”Vi har lige siden, at vi modtaget anmeldelsen efterforsket intenst i sagen, så jeg er tilfreds med, at efterforskningen i går gav det fornødne grundlag til at skride til handling og anholde to mistænkte,” siger vicepolitiinspektør John Henriksen.

Begge de anholdte er løsladt, og politiet har på nuværende tidspunkt, af hensyn til den igangværende efterforskning, ingen oplysninger om de to mænds stillingtagen til sigtelserne mod dem. Nordjyllands Politi  har foran sig endnu en række efterforskningsskridt i sagen, der skal gennemføres, før man kan udtale sig yderligere.

”Når vi har afsluttet vores efterforskning, så klargør vi sagen til juridisk vurdering ved anklagemyndigheden,” siger vicepolitiinspektør John Henriksen, der understreger, at Nordjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke kan udtale sig yderligere om sagen af hensynet til det fortsatte efterforsknings-arbejde.

 

4 kommentarer til “Gennembrud i Klitsagen: To anholdt” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Gennembrud i Klitsagen: To anholdt”

 • Søren Andersen

  Hvad er egentlig den aktuelle status på sagen pr d,d. 15/12-2020?

 • Peter “,som har valgt at anonym “ det ka jo værre jan J ,har en lille sag ,som han skulle betale kontant ,og ikke noget med “ afdrag over mange rater” 🤣og hvis ( fr,havn’s Kommune) nu laver kilten god igen ,og regningen lyder på “( som de siger i nyderne ) lige omkring 1/2 mill ,så er det da i orden med kontant afregning ,,,, men mindre jan mener “ kontant afregning “ er noget helt andet ,,,,,, go weekend 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤣

 • @Jan J.:

  Det er da ikke noget at være stolt af, hvis det er sandt, at man ynder at begå selvtægt i Skagen. Det er dog ikke den oplevelse, jeg har. Måske var det sådan i gamle dage. Men ikke i 2019.

  Selvfølgelig en uheldig sag, bestemt. Men jeg synes også at den er blæst lidt ud af proportioner. Det er trods alt kun sand de har flyttet rundt på. De har ikke slået nogle mennesker ihjel, så den der lynchstemning synes jeg er noget hysterisk. Den mest passende straf ville være at sætte dem til at gøre skaden god igen. Når de kan ødelægge området, kan de vel også være med til at bygge det op igen 😉

 • HÅBER FOR DEM AT DE IKKE BOR I SKAGEN

  DER AFREGNER MAN KONTANT HUSKER JEG

  THI HI

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gennembrud i Klitsagen: To anholdt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger