Kim leverer øl i hele Danmark

Kim har været rundt i hele Danmark med øl.

Kim leverer øl i hele Danmark

20. november 2019 - kl. 10:00 - af

Skagen Bryghus er ejet af ca. 2500 Aktionærer, som bor i hele DK, Norge Sverige, Tyskland m.m. De får hvert år 4 Aktionærtilbud tilsendt og dem har Bryghuset tidligere fået sendt rundt med Fragtmand, men for nogle år siden blev dette Fragtfirma opkøbt af Postdanmark (før Postnord) og det tilbud Bryghuset fik efterfølgende fra Postdanmark, mente de var lige i overkanten, så de regnede på tingene og blev enige om at “det kan vi da selv”.

Kim “Fragt” blev manden der blev sendt afsted i hele DK, ( der køres kun i DK ),  og det blev en fantastisk succes, ikke mindst Brughusets Aktionærer er lidt “stolte” af at “Deres” bryggeri levere øllet lige til døren med sine egne folk. 

Søren Folden fortæller: “Vi “rykker” 1 uge ud af kalenderen for Kim, og så fylder/tømmer Han en bilfuld hver dag i den uge og når vi har Sønderjylland og Fyn, så sender vi 2-3 paller med Fragtmanden, som Kim kan hente på Fragtcentralen i Slagelse og så slutter Han af på Sjælland og kan få besøgt sin Far samtidigt, men der er ikke tid til så meget hygge, så Far må med på turen. Den tur Kim lige har kørt i uge 46, var Far og Søn i bilen i 23 timer den ene dag og Kim tog resten på vej hjem den næste dag”. 

Leveringerne har nu kørt siden 2015 og det er blevet til mange km, og det er også lidt sjovt, for nogle af Aktionærerne skriver hilsner til Kim, der er et sted hvor han er tvunget til at holde pause, for der er lavet kaffe og ostemadder. Et andet sted har man lagt en “julegave” til Kim.

Skagen Bryghus´ er en virksomhed som sætter en ære i at gøre de ting man kan selv,  og selvfølgelig med økonomi for øje.

Bryghuset ønsker Glædelig Jul til alle – men pas på derude, Kim har været rundt med ” Nisser”

(Klitnisser – Hønisser – Skovnisser – Gårdnisser)

En kommentar til “Kim leverer øl i hele Danmark” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Kim leverer øl i hele Danmark”

  • Tilfældigvis lige præcis verdens bedste øl og fantastisk at få bragt den til døren – HVIS ikke man er så heldig at man lige kan nyde øllet iskoldt fra fad i Danmarks hyggeligste Biergarden med fed musik 🙂

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kim leverer øl i hele Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger