Læserbrev: Sigtede har klaget over genetablering af de ødelagte klitter

Læserbrev: Sigtede har klaget over genetablering af de ødelagte klitter

22. januar 2020 - kl. 16:01 - af

Af Lars Lund:

Genetablering af de fredede klitter, der blev ødelagt i nærheden af vippefyret i Skagen kan trække ud. Der er nemlig klaget over at klitterne skal genetableres, skriver DR nyt i dag. Klagen vil betyde, at der mindst kan gå 8 mdr, før arbejdet kan blive sat i gang. Klagerne er de to sigtede i sagen oplyser DR, der har fået aktindsigt.   Læs meget mere her:

https://www.dr.dk/nyheder/indland/redningsplan-oedelagte-klitter-bremset-sigtede-i-sagen-har-klaget-over-genetablering

27 kommentarer til “Læserbrev: Sigtede har klaget over genetablering af de ødelagte klitter” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

27 kommentarer til “Læserbrev: Sigtede har klaget over genetablering af de ødelagte klitter”

 • Ingrid Dyhr vil du forklare hvad du mener med “ sammenspiste politikere” og hvad den her groteske sag har med et kommunalvalg at gøre!?
  Jeg er sikker på at samtlige byrådets politikere på tværs af partiskel er helt enige om at den her klit skal genoprettes straks og at gerningsmanden skal straffes og betale hver en krone det koster!
  Den absurde lovgivning som giver den sigtede ret til at anke med opsættende virkning af genopretningen, har vi som kommunalpolitikere jo ingen som helst mulighed for at underkende.
  Lov er lov og den skal kommunen da følge uanset hvor tåbelig den så er.
  Vend din galde mod dem der har lavet loven istedet for!

 • Det er rystende læsning er der anarki i Skagen, har man penge og gode forbindelser kan man åbenbart tillade sig alt. Husk næste gang der er kommunevalg ikke at stemme på de sammenspiste politiker. Loven gælder åbenbart ikke for alle.

 • Æv bæv borgmesteren er dum. Gå nu ud i sandkassen med en skovl Povl, så kommer der nok nogle, der også vil lege med dig så du ikke som her er helt alene ,og så kan vi andre få lov at komme tilbage til emnet.

 • Vi kunne jo alle læse i Jyllandsposten og diverse medier, at en entreprenør har tilbudt at lægge sandet tilbage for 10.000 kr., og så er den historie vel ikke længere.

  Hjælmene gror jo bare videre helt af sig selv, når foråret kommer.

  Det så vi i 2013, da havnen pumpede store sandmængder ind på Sønderstrand og fyrbakken lignede et månelandskab.

  Borgmesteren har så taget en maveplasker igen, hvor bølgerne nåede helt til TV avisen i København.

  Det kan være at sandet er blæst væk inden sagsbehandlingen er afsluttet om nogle år.

  Jeg tror at vi skal takke Borgmesteren for underholdningen, som overgår det kongelige teater på det kunstneriske niveau.

  MVH

  Poul

 • Poul Jacobsen du dokumenterer jo ikke noget som helst, men slynger som sædvanligt om dig med udokumenterede påstande, hvoraf nogle, som ikke kender dig, fejlagtigt udleder dig som en altvidende orakel.
  Ikke fordi jeg forventer et brugeligt svar fra dig, men alligevel
  I hvilket medie har borgmesteren udtalt Krøjer ? eller pigerne på Sønderstrand har lidt skade i denne sag?
  Nu kalder du mig naiv, men jeg er da heldigvis ikke dum, og dokumenterer du ikke din påstand, vil jeg tillade mig at kalde dig løgner. OG HELLERE NAIV END LØGNER.

 • hallo. Enhver har love at gætte eller skønne hvad omkostningerne på noget ødelagt løber op i. Både borgmesteren og PJ. Men lad jer nu ikke manipulerer af PJ. Han forsøger at drejes sagen hen til fordel for hærværksmændene, som han forsvarer. Ignorer ham og hans absurde måde at diskutere på.

 • Hej Jan

  Du har måske ikke TV eller læser ikke aviser, hvor borgmesteren udtaler sig i tide og utide
  om Sønderstrand og SKAGEN’S KULTUR ARV

  Vi har et eksempel i BT d. 31 oktober tidlig morgen.

  På toppen af det hele siger Borgmesteren nu, at det er forfærdeligt at kommunen ikke kan komme til at reparere klitten, idet der vil ske store skader, hvis der kommer en storm og reparationen vil blive meget dyrere.
  Konen er jo galt på den og naive mennesker, som dig tror på det.

  Dette er ikke et nedladende svar men fakta

  MVH

  Poul

 • Hej Jan leer
  Du skal nok ikke forvente svar fra hr. Jacobsen, det er kun når han skal af med sine uartigheder han skriver.

  Hr. Jacobsen, ja vi er nogle der er kommet videre fra abc’en, det er den røde bog du stadig forsøger at stave dig igennem. er du ikke flink og delagtige gøre os i dine øjne uvidende personer hvilke HC.Andersen eventyr er nævnt i.

 • Poul Jakobsen jeg kan se, at du har brugt tid på at svare Ove Sørensen på din sædvanlige nedladende måde.
  Kunne du ikke bruge den samme tid på at finde dokumentationen for borgmesterens påstande, nævnt af dig tidligere?
  I modsat fald vil jeg i bedste fald betragte det som noget opfundet i dit hoved (og opfinder påstår du jo at være), og i værste at du omgåes sandheden temmelig lemfældigt, for nu ikke direkte at beskylde dig for at være fuld af løgn.

 • Hej Ove

  Skal vi forstå det sådan at du læser russisk

  Fjordor Dostojevskij.

  Du kan lige komme tilbage, hvis der står noget om Sønderstrand i bogen.

  HC Andersen er nok et for højt niveau for dig

  MVH

  Poul

 • Hr Poul Jacobsen
  Pudsigt du kommer til at tænke på H.C.Andersen
  Når man læser dit indlæg, kommer jeg til at tænke på
  Fjordor Dostojevskij.

 • To gode indlæg fra Jens Ove Bagterp og Karin Nordmann.

  Det er vel egentlig essensen.

 • Lotte Sørensen

  Det kommer ikke bag på mig, at Poul Jakobsen har søgt aktindsigt i den sag, det må være en sygdom han lider af. Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves!

 • Poul ,,,,, du er jo så klog på strand og sand,,,, nu når du sidder der med din kaffe ,så ta et pund ( halv kg) sukker og hæld ud på spisebordet ,lav en top ,,,så tag du en tændstik bil ( grav ko ) og så lejer du ,at du vil tage en grabfuld sukker af toppen😱😱😱😱😱hvor maget sukker flytter der sig ,,,,👏👏👏👏det er Sån det er forgået🤦‍♂️🤦‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️Så er det altså ik helt ude i hampen som du påstår ,,,,

 • Nu ved jeg ikke Poul Jakobsen hvem du er og hvorfor du som en selvfølge har agtindsigt i sagen, med mindre du er en af hærværksmændende, men hvis hærværksmændende havde holdt sig til loven, var der jo ingen diskussion om der er flyttet 50 kubikmeter eller 500, hvilket jo også er total ligegyldigt. I øvrigt skal der også beplantes. Paradokset er, at de der er sigtet for hærværk, også er de der piver, klager over beløbets størrelse. Det tror jeg end ikke HC Andersen kunne være så dum at finde på. Det er muligt du har ret i at Krøjer eller pigerne på Sønderstrand ikke har taget skade, men folk der mener at hærværk er i orden, må have taget ret meget skade.

 • Nu skriver du jo ikke en uvildig landinspektør Poul Jakobsen, og jeg har indtrykket fra dine rør, at du aldrig er enig i opmålinger fra sådan. I hvert fald ikke, såfremt de ikke er enige med dig. Men her passer det i dit kram, og så er opmålingerne fakta, og kommunens helt vilde.
  At borgmesteren har udtalt sig som du skriver, hat jeg ikke lige hørt eller læst, så vil du ikke lige dokumentere det for mig?

 • Ja man kommer til at tænke på H C Andersens eventyr, hvordan en fjer kan blive til 5 høns

  Jeg har naturligvis haft aktindsigt i sagen,hvor en landinspektør har opmålt sandmængden til max 240 kubikmeter.
  Det er fakta
  Kommunens vilde påstande med 3500 kubik-meter i denne sag er helt ude i hampen.

  Hverken Krøjer eller pigerne på Sønderstrand har lidt skade i denne sag, som påstået af borgmesteren

  MVH
  Poul

 • man burde tage et stykke et bid af deres hus og se om de syntes det er sjov en gammel ordsprog et tand for et tand , de er sku en gang hylker der ikke har en skid rettighed
  ¨¨

 • Jens Ove Bagterp

  Der er en “duft” af, jeg ved ikke hvad?
  Jeg kan heller ikke forstå, en sigtet kan erklære sig uskyldig samtidig med at påstå, genoprettelsen af klitten bliver alt for høj?

  Her stiller jeg mig på linje med mange andre inkluderet vores borgmester.

  I min logik hænger hele sagen ikke sammen på nogen måde.
  Til gengæld “stinker” det langt væk af ego, griskhed for egen vindings skyld, at være hævet over loven, hensynet til andre og naturen.

  Når man tager sagen i egen hånd og vandaliserer naturen, skal man ikke efterfølgende klynke som et barn og stadig forvente at være navnebeskyttet.
  Tag din straf, betal bøden og genoprettelsen af naturen. Så sparer du også dyre advokatregninger og undgår at skulle lyve overfor retten.

  Måske skulle du efterfølgende i tilgift undskylde din handling over for lokalsamfundet. På lang sigt vil du og din familie nok have det bedst hermed.

  I Skagen siger vi velkommen til vores mange gæster, men at være gæst forpligter nu engang.

 • Det her det stinker af pengenes magt og ikke af “parfume”.
  De to traktorførere har garanteret fået en kæmpesum for at vælte klitten, så må de også kunne sende regningen for genopretnigen videre til den egentlige skurk.
  Efterhånden som flere og flere kender hans navn, er det jo nok sandsynligt at han sælger huset…

 • Karin Nordmann

  Kære Kong Klit.
  Ingen mand bliver mindre af, at stikke en undskyldning! Vi fejler alle, og jeg mener, din største forbrydelse slet ikke er, at du har fjernet sandkassen, men at du ikke vil bekende kulør.
  Alt imens dine nærmeste naboer hænges ud i pressen af pøbelen, tier du, og lader stå til.
  Du ved vel om nogen, især når din ven er gift med politichefen, at politiets resourcer er få, og i stedet for at stå frem og erkende , skal politiet arbejde for at finde skyldige, istedet for at hjælpe til med mere alvorlige sager.
  Fordi du er fredet af “fine” venner, du har købt til at prale af, at du har, og en dyr advokat, er du i mine øjne , ikke et ordentligt menneske.
  Sandet, som er skubbet væk, interesserer mig ikke, men det er din holdning til, : her kommer jeg-stop mig, hvis du kan.
  Du kunne jo starte med et besøg hos dine to naboer, som fejlagtig er hængt ud i pressen og i bybilledet,og stikke dem en forklaring!
  Integreret i Skagen, bliver du nok aldrig.

 • Birgit flyvholm

  Hvad bliver det næste? Man kan gøre som det passer en😡

 • De har erklæret sig uskyldige, men det de klager over er, i følge TV i går aftes, at de mener, det ku koster 10.000 at genetablerer, det må jo så være den pris de uskyldige har givet for at få den fjernet.

 • Nej nu holder alt fornuft s.. da op, det kan da ikke passe at man først kan ødelægge noget der er fredet og derefter har (de samme anklagede) ret til at klage over at det ødelagte skal genopbygges igen. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde.

 • Godt billed af husene i baggrunden, når man læser hele historien. Jeg håber eddermame regningen bliver mere end de 500.000.- kr som kommunen har budgetteret med og en samfundstjemeste på min. 1000 timer til at rense Skagens strande.

 • Klitnissen skal bare betale, tage sin straf og komme videre!

 • De sigtede får helt sikkert en kæmpe erstatning, det er ji dybt ulovligt det de har lavet. Og i Danmark lønner dey sig at omgås loven.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Sigtede har klaget over genetablering af de ødelagte klitter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger