Læserbrev: Det er farligt at bo i Skagen med Ulla ved roret!

Læserbrev: Det er farligt at bo i Skagen med Ulla ved roret!

26. januar 2020 - kl. 16:02 - af

Atter en gang står Skagen for skud. Denne gang er det lægevagtordningen heroppe som Regionsrådsformand Ulla Astman og co. Er ude efter. Dette erfarer TV2 Nord i dag, søndag d. 26. Januar.

Det er som om at det blot er blevet farligere og farligere at befinde sig i Skagen siden 2007, som sjovt nok er det år hvor Ulla Astman blev regionsrådsformand i Region Nordjylland… et tilfælde? – jeg tror det næppe!

I dag kom det frem at Regionsrådsformand Ulla Astman og co. Atter en gang har rettet sigtekornet mod bl.a. Skagen i det de har i sinde at lukke lægevagtordningen i Skagen, Brønderslev, Brovst og Farsø.

Igen er det Skagen der står for skud. Det er som om at Ulla Astman har som eneste mål i livet at forringe servicen så meget så muligt for os skawboere – og det bliver farligere og farligere at leve heroppe.

Hvis aftalen bliver stemt igennem, hvilket desværre formentligt blot er en formalitet… ja så kan vi Skawboere samt byens gæster se frem til en køretur på over 40 km for at komme til lægevagten i Frederikshavn. Hvad gør man hvis man ikke har bil til rådighed spørger du? – ja man må vel tømme sparegrisen og tage en taxa til 7-800 kroner pr. Vej!

Det værste ved det hele er at vi i Skagen betaler lige så meget i Skat på trods af at vi gang på gang bliver afskåret forskellige tilbud og services. Det næste mål for Ulla er vel at tage vores sidste ambulance fra os. Sikkert er det i hvert fald at den dalende service på sundhedsområdet i al fald ikke gør det mere attraktivt at bo heroppe og da slet ikke at flytte herop!

Så kære Ulla. Jeg håber at du og resten af aftalens partere vil tænke jer om en ekstra gang, for den udvikling i har gang i her er decideret uholdbar, ikke bare for Skagen, men for alle der ikke bor i eller i umiddelbar nærhed af regionens hovedbyer.

Mathias Rump Hansen

Bestyrelsesmedlem i Dansk Folkeparti Frederikshavn

4 kommentarer til “Læserbrev: Det er farligt at bo i Skagen med Ulla ved roret!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Læserbrev: Det er farligt at bo i Skagen med Ulla ved roret!”

 • Det er skagboernes egen skyld. De stemmer jo selv på Socialdemokratiet og Venstre, selvom disse partier har forrådt borgerne gang på gang gennem mange år. Hvorfor lærer folk ikke af det og begynder at stemme på nogle andre partier?

  Jeg stemmer selv på Stram Kurs. Jeg stemmer af princip kun på oprørspartier, fordi jeg er træt af at de etablerede partier altid tager røven på folk.

 • Eckhard Patzlaff, Skagen

  Har I prøvet lægevagten i Frederikhavn ?
  Det måtte vi ved hjerteproblemer.

  En yderst ubehagelig vagtlæge lod os vente i 3 timer, idet han påstod, at han havde en psykisk uligevægtig patient. Derefter var en uduelig fræk og uforskammet. Frh. vagtlæge: forfærdeligt. i 1992 lod vagtlæge Sørensen min kære svigermor ligge i 3 timer med en blodprop i hjertet. Hundøde i 1997 med 5 smertefulde dårlige år p.g.a. for sent behandling. Skyld vagtlæge Sørensen.
  Vi skal akutbilen tilbage hele året samt bibeholde lægevagten i Skagen !

 • Ove pas nu på med den ironi. Borgere, som ikke kender dig, kunne jo tro, at det var dit alvor.

 • Kære Mathias,
  Husk nu på regionsformandinden er en god socialdemokrat, og de vil jo kun borgerne det bedste.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Det er farligt at bo i Skagen med Ulla ved roret!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger