En falliterklæring fra Ulla Astman

En falliterklæring fra Ulla Astman

30. januar 2020 - kl. 10:58 - af

På trods af langt over 3.000 underskrifter blev det i dag tirsdag d. 28. Januar vedtaget – lægevagten i Skagen, Farsø og Brovst lukker og slukker pr. 1. Marts. Med den netop vedtagne aftale har Ulla Astman og de øvrige aftalepartere givet endnu et søm i de mindre og mellemstore byers kister.

I Skagen skal vi, med den nye aftale køre over 40 km for at komme til lægevagten i Frederikshavn – og for at det ikke skal være løgn så har Ulla og co. Tidligere besluttet at lægevagten i Frederikshavn lukker kl. 23 hvorefter vi skal hele vejen til Hjørring. Står Ulla så klar med løsningen på hvordan man kommer frem til vagtlægen? – niks, du kan tage en taxa, på egen regning naturligvis.

Det er soleklart hvad Ulla og hendes medsammensvorne er ude på – Alt skal centraliseres i Aalborg. Det er bare et  spørgsmål om tid før Frederikshavn og Hjørring sygehus lukker og alle øvrige behandlingstilbud centraliseres i Ulla Astmans baghave i Gistrup.

Sikkert er det i hvert fald at det gør folk utrygge  i Skagen såvel som Brovst og Farsø med opland samt sætter en stopper for enhver chance for befolkningstilvækst. Vi har i forvejen dårlig, for dårlig, dækning i akutberedskabet og nu tager de så også vagtlægeordningen fra os. Det er ganske enkelt uacceptabelt! Ulla og co. Er godt i gang med at lukke hele byer ned. Jeg personligt elsker Skagen og har virkelig ikke lyst til at flytte herfra, men må også bare indrømme at det efterhånden er ved at være for farligt og risikabelt at leve og færdes heroppe…

Sidste mand lukker og slukker!

Mathias Rump Hansen
Bestyrelsesmedlem af Dansk Folkeparti Frederikshavn

3 kommentarer til “En falliterklæring fra Ulla Astman” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “En falliterklæring fra Ulla Astman”

 • @Eckhard Patzlaff, man kunne have fået ufattelig mange lægebiler mm. for de penge den helikopter koster om året. Helikopteren var et DF stunt, for at ville skrive under på en finanslov, ingen havde bedt om den.

 • Eckhard Patzlaff

  Hvorfor har Hjørring bibeholdt akutbiler, når man i forvejen har et centralsygehus med mange ambulancer til rådighed ?
  Akutbilen skal til Skagen 24/7 året rundt,- det skal ændresagen med 890.000 medlemmer presse i gennem folketinget.
  Vi kan takke DF for, at lægehelikopteren blev vedtaget, vi kan i k k e takke hver S, eller SF for den manglende indsats, vi takker heller ikke S i Frederikshavn, de kan ikke styre noget som helst, heller ikke deres egen forvaltning. Der skal andre boller på suppen og de kommer nok ikke fra den røde fløj.

 • Gitte fra Skagen

  Tja Brønderslev var også på tapetet. De har 20 km til enten Hjørring eller Ålborg. Hvorfor blev Brønderslev valgt fra?

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'En falliterklæring fra Ulla Astman' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger