Ny udløbsledning fra Skagen Renseanlæg

Ny udløbsledning fra Skagen Renseanlæg

7. april 2020 - kl. 6:22 - af

Frederikshavn Forsyning udfører i perioden april-december 2020 ny udløbsledning fra Skagen Renseanlæg til Skagerrak. Udløbsledningen skal delvist erstatte eksisterende udløbsledning ved Skagen Havn. Ledningen etableres, fordi vi fremover kan forvente øget belastning fra blandt andet fiskeindustrierne fra havneudvidelsen på Skagen Havn.

Den nye udløbsledning udføres som en 80 cm. plastledning. Ledningen skal gå fra renseanlægget via Buttervej og Højen Fyr Vej og ca. 1.000 meter ud i havet. Afstanden fra kysten er bestemt, så der ikke er risiko for forurening af badestranden eller havmiljøet.

I anlægsfasen vil der i perioder opstå støj- og støvgener. Vi overvåger nøje den påvirkning, som arbejdet har i området og beklager de gener, som det kan medføre. Der vil under hele arbejdet være adgang til Højen Fyr Vej, men Buttervej kan i korte perioder være spærret mellem Højen Fyr Vej og stranden. Desuden vil stranden ved det gamle Højen Fyr være spærret, mens gravearbejdet finder sted. Der vil blive skiltet.

Forsyningen har indgået en aftale med det rådgivende ingeniørfirma COWI fra Aalborg om at forestå projektering og tilsyn med anlægsarbejdet.

Der er indgået kontrakt med Entreprenørfirmaet Zøllner om at udføre anlægsarbejdet.

Du kan læse mere om projektet på Forsyningens hjemmeside.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny udløbsledning fra Skagen Renseanlæg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger