Vin, kvinder og sang i Drachmanns Hus

Publikum kan lide stemningen i den hyggelige café.

Vin, kvinder og sang i Drachmanns Hus

13. juli 2020 - kl. 6:43 - af

På onsdag den 15. juli er emnet for den litterære café med Drachmann-Kvartetten i Bamsemuseets café, ”Vin, kvinder og sang”.

   Emnet har gennem årene været populært blandt de mange gæster. Derfor er det med i den nye udgave af Drachmann-aftenerne. Samtidig med, at aftenerne har skiftet lokale fra Drachmanns Hus til den hyggelige café ved Mindestøtten i Østerby, har kvartetten også indført begrebet ”Litterær café” for aftenerne.

   Begrebet dækker over, at aftnerne består af en første afdeling med Drachmanntekster og en anden afdeling med tekster af andre danske og nordiske digtere. Publikums reaktion de første fire aftener har vist, at man kan lide den nye form.

   Selvom den nye betegnelse for aftenerne kunne tyde på, at disse er blevet mere højtidelige, så er det ikke tilfældet. Der er stadigvæk tale om en uhøjtidelig og afslappet form for god underholdning, og Ægteparrene Ann-Marie Gabrielsson og Jesper Hegaard samt Birgit og Poul Bernth gør for 11. sæson deres til, at der er tale om endnu en festlig aften med mulighed for at nynne med på kendte viser og sange.  Andet kan det jo desværre ikke blive til i disse tider.  

   Opstillingen af borde samt placering af publikum er lavet med al mulig hensyntagen til de i øjeblikket gældende regler.

   Billetsalget er anderledes i år, idet billetter á 150 kr. kan bestilles på holger@gabrielsson.dk eller købes ved indgangen. Da der altså er tale om et reduceret antal pladser, vil ”først-til-mølle”-begrebet gælde, så det vil være en god idé at bestille billet i forvejen..

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vin, kvinder og sang i Drachmanns Hus' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger