Der bygges på højtryk i Lille Skagen

Der bygges på højtryk i Lille Skagen

18. juli 2020 - kl. 7:13 - af

Håndværkerne har travlt i Lille Skagen for tiden, hvor der bygges på op til ni huse samtidig. Interessen for de lækre Skagenshuse, der både er lavenergibyggeri og stort set vedligeholdelsesfri, har været meget stor i dette forår, og derfor bygges der nu i stor stil.

”Der er virkelig slået hul på salget i løbet af det seneste halve år, og de seneste uger har været helt vilde. Vi er nu oppe på, at over en tredjedel af grundene i Lille Skagen er enten solgt, reserveret eller lejet ud,” siger ejendomsmægler Ronnie Calundan fra Skagen Mægleren, der står for salg og udlejning.

Udlejning gælder dog kun seniorboligerne, som på nuværende tidspunkt er fuldt udlejet. De øvrige grunde sælges inklusive hus eller grund alene.  Husene findes i tre størrelser – small, medium og large – men med så mange muligheder for at supplere med anneks, orangeri, carport, udskud og kviste, at næppe to huse bliver ens. Endelig giver lokalplanen mulighed for at vælge mellem tre farver på facaderne: Gul, hvid og rød. Alle tage er i røde tegl og udhusene i sort træ.

Efterspørgsel og ønsker fra kunder har fået bygherren TRIGON til at starte udviklingen af endnu en hustype i Lille Skagen, nemlig et lækkert vinkelhus. Når arkitekterne har slået de sidste streger, vil tegningerne blive offentliggjort på hjemmesiden lille-skagen.dk.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der bygges på højtryk i Lille Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger