Jan Ø. Jørgensen snupper en sæson mere i VEB

Jan Ø. Jørgensen snupper en sæson mere i VEB

14. august 2020 - kl. 13:44 - af

32-årige Jan Ø. Jørgensen snupper endnu en sæson i Badmintonligaen for Vendsyssel Elite Badminton. Nordjyden er ikke længere en del af elitecentret i Brøndby og bor nu i Tyskland, men Jan Ø. Jørgensen er klar til at gå forrest en sæson mere i Danmarks nordligste ligaklub.

– Det er vi utroligt glade for. Jans erfaring og indstilling var i høj grad medvirkende til, at vi kvalificerede os til Final 4 i den forgangne sæson med flotte sejre i de afsluttende kampe mod Solrød og Skovshoved. Her viste Jan, er han er en nøglespiller, som kan få hele holdet til at levere 10 procent ekstra, siger VEB’s formand, Jan R. Jensen.

Jan Ø. Jørgensen meddelte i slutningen af juni, at han stopper sin internationale karriere. Efterveerne af en hofteskade driller, og derfor fandt han tiden inde til at stoppe efter 15 år på topplan. Samtidig er Jan Ø. Jørgensen flyttet til Tyskland med sin kone, den professionelle håndboldspiller Stine Jørgensen.

– Jan har fundet en klub i Tyskland, hvor han kan passe sin træning. Det er naturligvis afgørende for, at vi fortsætter samarbejdet. Begge parter ser frem til en spændende sæson. Jan og Stine har netop været på ferie i Skagen, og det er tydeligt, at Jan glæder sig til en sæson, hvor han badmintonmæssigt nærmest udelukkende skal koncentrere sig om VEB og Badmintonligaen, fortæller Jan R. Jensen.

VEB indleder allerede sæsonen tirsdag 25. august hjemme mod Odense.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jan Ø. Jørgensen snupper en sæson mere i VEB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger