Knusende sejr i sæsonpremieren: VEB slår Odense med 8-1

Kirsty Gilmour vandt aftenens største sejr.

Knusende sejr i sæsonpremieren: VEB slår Odense med 8-1

26. august 2020 - kl. 8:18 - af

Vendsyssel Elite Badminton kom flyvende ud af starthullerne i Badmintonligaen med en knusende 8-1-sejr over oprykkerne fra Odense. Der var klasseforskel i Arena Nord, hvor godt 300 tilskuere overværede VEB’s første ligakamp i over et halvt år.

– Det er helt fantastisk, for jeg var lidt nervøs, selv om vi var favoritter. Alt det her corona, og vi har ikke spillet kampe et halvt år, så jeg havde fokus på det, vi altid har, nemlig at levere som et hold, og det lykkedes, mener VEB’s cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Han glædede sig ekstra meget over Jan Ø. Jørgensen, som jo spillede sin første kamp efter i sommer at være stoppet på forbundstræningen i Brøndby.

– Jeg er rigtig glad for at se Jan levere i første herresingle, trods at han er stoppet i København og flyttet til Tyskland. Han lovede os at holde sig klar, og det har han gjort, konstaterede VEB-træneren.

Han uddelte også roser til 32-årige Zvonimir Durkinjak, som inden kampen blev hyldet og modtog en gave, fordi han i år spiller sin 10. sæson i VEB.

– To kampe og to sejre. Inden kampene siger han altid, at han har dårlige bolde, dårlig hal og alt muligt nede i Kroatien, men heroppe leverer han gang på gang. Han har et højt niveau, så jeg giver ikke meget for hans undskyldninger og nervøsitet, smiler Allan Kolbro Nielsen.

Debutanten Mathias Christiansen vandt i to sæt i første herredouble sammen med Robin Tabeling. Parret var bagud med 8-13 i andet sæt, men kom tilbage

Robin Tabeling var også udfordret i første sæt i mixeddouble sammen med Cheryl Seinen, men hollænderne slog Sara Thygesen og Adam Hall i to sæt.

Aftenens største VEB-sejr leverede Kirsty Gilmour i første damesingle, hvor hun slog Camilla Martens med 21-4, 21-8.

Eneste VEB-nederlag kom i damedouble, hvor Debora Jille og Cheryl Seinen tabte 10-21, 19-21 til Danmarks bedste par, Sara Thygesen og Maiken Fruergaard (nr. 21 i verden). Men absolut en godkendt indsats af VEB-parret.

Se alle resultater her.

Med storsejren, der udløser tre bonuspoint, indtager VEB førstepladsen i Badmintonligaen.

VEB’s næste kamp er på torsdag ude mod Højbjerg/ViaBiler.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Knusende sejr i sæsonpremieren: VEB slår Odense med 8-1' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger