Sæsonstart på Linedance med rekordfremmøde og ny hovedsponsor

Sæsonstart på Linedance med rekordfremmøde og ny hovedsponsor

1. september 2020 - kl. 6:52 - af

Tirsdag d. 25/8 var der sæsonstart på Linedance i ”Klitrosen”.

Formand for foreningen Dorthe Pedersen fortæller: ”Vi har været meget spændte på hvor mange nye dansere der ville komme første aften, og vi er meget overvældet over at se så mange der viser interesse for linedance, og håber at de alle bliver lige så grebet af dansen, som vi andre er blevet.

Vi har dannet foreningen Skagen Linedance, da vi vil satse på noget mere socialt, før, under og efter dansen. I den forbindelse har vi været heldige at få et super godt samarbejde med Nordjyske Bank, hvilket vi sætter meget stor pris på.

I Nordjyske Bank glæder det store fremmøde også afdelingsdirektør Mads Andersen, som var tilstede med sponsorgaver, en konkurrence og en tale om bankens fokus på at støtte lokale ildsjæle og Skagens foreningsliv.

”Jeg er glad for at vi fik muligheden for at indgå et hovedsponsorat med Skagen Linedance, og min gæsteoptræden på de skrå brædder var uden tvivl noget som kunne få de garvede linedansere til at trække på smilebåndet. Vi glæder os over at komme ud og medvirke til at gøre en forskel i lokalsamfundet. Sagt med andre ord, så sidder der nogen hjemme i stuerne med en god idé, så kigger vi gerne på hvordan vi kan bidrage med vores ekspertise til at få den ført ud i livet.”

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæsonstart på Linedance med rekordfremmøde og ny hovedsponsor' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger