Spids dine kompetencer i efteråret

Spids dine kompetencer i efteråret

5. september 2020 - kl. 9:18 - af

Frederikshavn Handelsskole er klar med en stribe kurser, der henvender sig til både ledige og folk i arbejde. Nogle kurser fås også som fjernundervisning.

”Vi har tilrettelagt en række kurser, der tager fat i afgrænsede emner inden for kontor, handel og service. Det kan være de enkelte programmer i office-pakken, brug af grafiske programmer, projektstyring eller kundevejledning,” forklarer kursussekretær Chanette Westergaard og fortsætter:

”Vi kender det formentlig alle sammen – vi er godt hjemme i vores fag, men der er alligevel nogle hjørner, hvor vi føler os lidt usikre. Det kan være i brug af regneark eller det brev, der skal skrives på engelsk eller den utilfredse kunde der skal håndteres professionelt og korrekt. Med efterårets kurser giver vi muligheden for at opgradere kompetencer inden for hele specifikke emner.”

Handelsskolens efterårskurser kan gennemføres enkeltvis, men nogle af dem kan også tages som et samlet forløb. Det gælder fx kursusrækken ”Fremtidens kundevejleder”. Dette forløb henvender sig især til ledige, der har ret til seks ugers selvvalgt uddannelse.

Kurserne inden for office-pakken samt effektiv anvendelse af IT og kommunikation er 1- eller 2-dages kurser, og de henvender sig til alle, både ansatte og ledige. En del af kurserne kan gennemføres som fjernundervisning. Interesserede kan kontakte Chanette Westergaard på tlf. 9620 5597.

En kommentar til “Spids dine kompetencer i efteråret” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Spids dine kompetencer i efteråret”

  • Mon så ikke der bør etableres flere parkeringpladser!!?
    Det er jo helt umuligt allerede nu, at parkere på og omkring Handelsskolen…

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spids dine kompetencer i efteråret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger