Prisfest i nye rammer

Prisfest i nye rammer

7. september 2020 - kl. 9:07 - af

Prisfesten, hvor Frederikshavn Kommune hylder ildsjæle inden for sport, kultur, sundhed, frivillighed og integration, finder i år sted 10. september. Festen er flyttet fra Det Musiske Hus til Arena Nord under covid-19 sikre forhold. 

Frederikshavn Kommunes årlige Prisfest, hvor ildsjæle fra hele kommunen hyldes for deres indsats inden for sport, kultur, sundhed, frivillighed og integration, blev udsat i april, da Danmark var lukket ned på grund af corona-situationen. Med det gældende forsamlingsforbud er det muligt at afholde Prisfesten torsdag den 10. september.

  • Vi er glade for, at det er lykkedes at flytte Prisfesten til Arena Nord, hvor der er plads til at invitere de mange ildsjæle, så vi kan give dem den festlige hyldest, de fortjener. I år bliver det ganske vist en lidt anderledes eftermiddag, men under trygge former, hvor alle restriktioner for at undgå covid-19-smitte overholdes, siger borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune.

Der er begrænsede pladser til Prisfesten for at minimere faren for smitte med covid-19. Derfor er det kun personer, der har modtaget en skriftlig invitation til Prisfesten, som kan deltage. Har du modtaget en invitation, er det vigtigt, at du tilmelder dig ved at sende en mail til fritid@frederikshavn.dk

Prisfestdeltagerne opfordres til at følge Sundhedsmyndighedernes gode råd for at forebygge smitte:

  • Vask dine hænder eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring
  • Hold afstand og bed andre om at tage hensyn

Prismodtagernes navne og billeder fra Prisfesten vil være tilgængelige på Frederikshavn.dk og på kommunens Facebookside fredag den 11. september.

En kommentar til “Prisfest i nye rammer” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Prisfest i nye rammer”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Prisfest i nye rammer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger