Inge Brink har undervist gennem 40 år i yoga i Skagen!

På billedet er det Kirsten Højrup ( til venstre) og Lene Jensen (til højre) fra FOF Vendsyssel, sammen med Inge Brink.

Inge Brink har undervist gennem 40 år i yoga i Skagen!

14. september 2020 - kl. 9:24 - af

Wow siger vi bare – respekt! Og STOR tak fra FOF Vendsyssel for de mange kurser til glade kursister. Det er ok at gå på “pension” så, og det gør Inge til forår 2021, når denne yoga sæson afsluttes.

Inge glæder sig til at tage imod de trofaste kursister, som har delt mange yogatimer, og som nu har en hel yogasæson foran sig.

Inge ser også fremad, og der er helt styr på, at kursister i Skagen også kan gå til yoga i 2021, når Inge selv stopper. Yogakollega Marianne Agerholm fra Hirtshals bydes glad velkommen til at overtage efter Inge næste år. Der bliver en blid overdragelse, hvor Inges kursister kan møde Marianne til foråret og have nogle gode yogatimer sammen med Inge, så undervisningen bliver ført videre i Inges gode ånd.

Med yoga så bliver du mindre syg. Måske lever du endda længere og bedre, og helt sikkert gladere. Se bare på Inge!

Ved FOF Vendsyssels 50 års jubilæum sidste år blev Inge Brink hædret sammen med de mange lærere, som har under vist i aftenskolen i 25, 30 og 40 år!

Inge Brink har også været en de seje, som er gået forrest med yogakurser. Det er ikke altid så enkelt at være først med et nye! Holdingen til yoga har heldigvis udviklet sig meget undervejs.

På årets lærer-dag i FOF Vendsyssel den 28. august i Skagen, blev Inge hædret af sine kolleger og af FOF igen med blomster, champagne og chokolade! Det er en stor og glad oplevelse at så mange FOF lærere vil mødes og være kolleger – sammen.

Kom glad til yogakursus i Skagen og find også andre kurser og masser af info lige her www.fof-vendsyssel.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inge Brink har undervist gennem 40 år i yoga i Skagen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger