Covid-19: Beboer smittet på Ålbæk Plejecenter

Covid-19: Beboer smittet på Ålbæk Plejecenter

19. september 2020 - kl. 13:01 - af

Frederikshavn Kommune genindfører procedurer og besøgsrestriktioner på Ålbæk Plejecenter, efter en beboer har vist sig smittet med Covid-19

En beboer på Ålbæk Plejecenter modtog lørdag morgen en positiv coronatest. Beboeren blev testet på 7. dagen, efter en medarbejder på plejecenteret blev konstateret smittet med Covid-19. For at forhindre smitten i at sprede sig, har Frederikshavn Kommune genindført de nødvendige procedurer og besøgsrestriktioner i samarbejde med sundhedsmyndighederne.

– Vi tager de nødvendige forholdsregler, så vi kan bremse eventuel smitte bedst muligt. Det betyder, at de beboere og ansatte, som er nære kontakter til den smittede, vil blive isoleret og testet, så vi kan bryde smittekæden, fortæller Jytte Egetoft Thøgersen, der er centerchef for Sundhed og Pleje i Frederikshavn Kommune.

Ålbæk Plejecenter er dermed lukket for besøgende, indtil alle beboerne er testet negative. Pårørende bliver kontaktet direkte. Smitteopsporing og testindsats på Ålbæk Plejecenter er koordineret i samarbejde med Regionens Hygiejneenhed og Styrelsen for Patientsikkerhed.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Covid-19: Beboer smittet på Ålbæk Plejecenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger