Peter Sørensen: Skagen Lystbådehavn snydes igen, igen

Bygningen pr. 30. november 2020. Foto: SkagensAvis.

Peter Sørensen: Skagen Lystbådehavn snydes igen, igen

1. december 2020 - kl. 7:03 - af

I 3 år har jeg kæmpet for at få bedre forhold for gæsterne på Skagen Lystbådehavn.

Sidste år kunne jeg glæde mig over, at det lykkedes at få afsat 2,8 mio. til forbedring af servicebygningen, som ikke er opdateret i de 22 år den har ligget der.

I de 22 år er der kommet betragteligt flere sejlere, tingene er blevet nedslidte og vores gæsters forventninger til sådanne faciliteter, er da heller ikke de samme. Men nu skulle det blive bedre!?

Desværre har kommunens Ejendomscenter valgt at bruge pengene til en nybygning som ALENE bruges til personalefaciliteter.

Sejlerne? Ja, de har fået malet, nye armaturer, et nyt ovenlysvindue og et nyt betalingssystem. Ikke en eneste skillevæg eller andet er flyttet i deres badefaciliteter.

Mit gæt er, at omkring 2 mio. er gået til personalet og resten til de turister, bevillingen blev givet til. Og vi politikere, vi er overhovedet ikke orienteret og forslaget er IKKE politisk behandlet.

Derfor tager jeg fat i sagen. Det er ikke i orden, at Ejendomscentret på den måde ”tager selv”, for at løse egne hængepartier, og samtidig bare kobler det politiske system af.

Selvfølgelig skal kommunens medarbejdere have ordentlige forhold, men det skal IKKE betales med penge, som politikerne har afsat til vores gæstesejlere.

Jeg har før påpeget den vanvittige økonomistyring på kommunens lystbådehavne, hvor Skagen hvert år skal betale kr. 886.000 til de øvrige lystbådehavne i kommunen. Resultatet er ofte, at der ikke er en krone tilbage til vores egen havn. Det må der da snart være andre end en enkelt skawbo-politiker der kan forstå??

Venlig hilsen

Peter Sørensen, Venstre

Se mere om projektet her

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Peter Sørensen: Skagen Lystbådehavn snydes igen, igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger