Borgmesteren ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår

Borgmesteren ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår

24. december 2020 - kl. 7:00 - af

Kære alle i den nordlige del af kommunen.

Med denne traditionsrige hilsen på Skagen Avis den 24 dec. vil jeg ønske alle en glædelig jul og ønske alt godt i det nye år.

2020 blev i den grad året, hvor vi lærte Corona at kende. Pandemien har uden tvivl også påvirket os og vores kommune. Tænk på de, der blev ramt, de der mistede, på nedlukninger, besøgsrestriktionerne, krydstogtskibene der ikke kom, ballet/festival/Sankt Hans fest aflyst og sådan kunne jeg desværre fortsætte. Konsekvenser af Corona både menneskeligt og erhvervsmæssigt er store.

I kommunen har opgaven været at sikre kommunale tilbud til de små børn, til skoleeleverne, at ældrepleje blev opretholdt osv osv.. Opgaven har været at lukke tilbud ned og op alt efter gældende restriktioner. Corona er en fjende, vi fortsat lever med, indtil vaccine forhåbentligt ændrer på det faktum.

Vi skal også huske alle de gode ting og tiltag, når vi nærmer os årets afslutning.

For de er der. Lad mig nævne dronningens fødselsdag, hvor Skagen Skole blev valgt til at sende tegning til dronningen. Vi var alle stolte, da Karoline og Anton drog afsted til hovedstaden og var vores ambassadører. Havneudvidelsen pågår som et synligt eksempel på, at vi staser på det kendte, nemlig at tage ud i verden og byde ind for at gøre handel og for at modtage gæster. I forhold til Brexit konsekvenser arbejder vi godt sammen med fiskeriforeningerne om at påpege vigtigheden af fiskeriet i vores kommune. I skrivende stund håber vi på rimelig aftale.

Skagens Kunstmuseer beretter om rekordstort besøgsantal. Det er dygtigt og glædeligt.

Det kommunale budget for næste år blev indgået i enighed. Hele byrådet er med, og det tolker jeg som lyst til samarbejde for vores kommunes skyld. Men et vilkår var nok også, at vi har glæde af den nye udligningsmodel med flere penge til kommunen. Pengene er godt fordelt på børne, unge, ældre, handicapområdet og asfalt – lidt kort fortalt, men træerne vokser ikke ind i himlen. Der er fortsat meget at kæmpe for. Det håber jeg, vi kan gøre sammen på mange områder, for det er det stærkeste, og det der giver resultater.

Til slut vil jeg sige hjertens tak for de mange besøg af jer i mine træffetider i Skagen. Tak for værtskab på virksomhedsbesøg. Tak til handel, turisme og det øvrige erhverv for at være i vores kommune og sikre muligheder for os og skabe arbejdspladser. Tak til foreninger og kulturtiltag. Og ikke mindst tak til borgere og ansatte – vi har en fælles sag: nemlig at vi godt kan li vores område og vil det det bedste.

Ja det tror da pokker – for det er Toppen.

Rigtig glædelig jul og godt nytår. På gensyn.

Med venlig hilsen 

Birgit S. Hansen 

Borgmester

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmesteren ønsker Glædelig Jul og Godt Nytår' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger