Mindeord: Tidligere chefredaktør Rolf Poulsen

Mindeord: Tidligere chefredaktør Rolf Poulsen

30. december 2020 - kl. 6:30 - af

Tidligere chefredaktør i Dansk Metalarbejderforbund og direktør i det storkøbenhavnske trykkeri Hafnia Tryk, Rolf Poulsen, Hyttevej 17, Hulsig, døde juledag, 81 år. Forud var gået et kortvarigt, men svært sygdomsforløb. Han var kommet hjem fra flere hospitalsindlæggelser med en aggressiv kræftsygdom, da han stille sov ind hjemme i stuen d. 25. december.

Kirsten – hans livsledsager gennem 55 år – tog hans egen årelange tradition op og læste Martin A. Hansens novelle “Agerhønen” højt for børn og musestille børnebørn ved dødslejet, mens dagens sidste solstråler forsvandt i vest bag hans hans elskede fristed. Novellens tema om tro og håb lå ham på sinde. Rolf Poulsen ville have gjort god fyldest i et præstekald, men han valgte journalistikken. Det valg var han selv taknemmelig for til den allersidste dag. 

Rolf Poulsen var drevet af nysgerrighed og fortælletrang. Han mente, at livet skal være meningsfyldt, sjovt og tilsat en vis portion vildskab. I tankerne var der altid nye planer – nogle lidt flyvske – om både at starte højskole og købe værtshus. Men han fik alle sine ønsker opfyldt i journalistikken, A-pressen og arbejderbevægelsen, i politik, foreningsliv og gode venskaber. Og i et langt og kærligt ægteskab med Kirsten.

Æret være Rolf Poulsens minde.                   

Kjeld Hammer, Langelinie Allé 5, 2100  København Ø.   

En kommentar til “Mindeord: Tidligere chefredaktør Rolf Poulsen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Mindeord: Tidligere chefredaktør Rolf Poulsen”

  • Thomas Hasselriis

    Et meget smukt mindeord over min gamle kollega Rolf Poulsen, som i min erindring står som en dygtig journalist og redaktør med mange idéer. Det er min fornemmelse, at fru Kirstens oplæsning af Martin A. Hansens “Agerhønen”, der handler om tro og håb, passede så godt på ham. Et dygtigt, venligt og livfuldt menneske er gået bort. Thomas Hasselriis, fhv. chefredaktør

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mindeord: Tidligere chefredaktør Rolf Poulsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger