GF76: Godt Nytår og en særlig tak

Årets Gymnastikopvisninger bliver i weekenden 13.-14. marts – med max. 500 publikum hver dag, så husk endelig at sætte x i kalenderen til en af dagene. Nærmere info følger. Arkivfoto.

GF76: Godt Nytår og en særlig tak

3. januar 2021 - kl. 9:24 - af

Efter et mildest talt udfordrende 2020 ser vi frem til et nyt år med forhåbentligt mere normale tilstande.

Omstillingsparathed har været et gennemgående tema i vores gymnastikforening – et ord vi har taget til os med stolthed og særdeleshed vilje. Alle trænere i foreningen har vist vejen til hvordan det sagtens kan lade sig gøre i foreningsregi at gennemføre gymnastikken. Med enkelte regler som afstand og af-spritning af redskaber, hænder og fødder har de fundet glæden og gejsten til at opretholde de fælles oplevelser som gymnastikken giver.

De landsdækkende restriktioner giver alle foreninger udfordringer også GF76 – derfor denne særlige tak til gymnaster/forældre/sponsorer og trænere der har været med til at løfte i flok og holde gymnaster hjemme fra træningen hvis påkrævet, at vise hensyn med aflysninger eller andre former for træning, aflyste sociale arrangementer men gennemførte specielle træningstimer. Det, der gør at foreningslivet i Danmark kan blive ved med at bestå – det, der gør at trænere gang på gang bruger deres kostbare tid på at være frivillig i foreninger for at give og dele glæden med hver deres aktivitet. Det skal vi værne og stå sammen om – derfor TAK.

SÅ med gymnastikøjne ser vi frem til et nyt år der gerne må byde på mindre restriktioner, så gymnastikken som alt andet kan blive mere normalt. Det kan være spændende med nye udfordringer der giver nye løsninger – men de behøves ikke komme så hurtig efter hinanden i 2021.

Som altid udvikler gymnastikken sig – det ses tydeligt ved opvisningerne. Det blev vi snydt for i 2020 – det vil ikke gentage sig, så allerede nu arbejder foreningen på en Corona-venlig opvisning med gældende restriktioner. Det bliver i weekenden 13.-14. marts 2021 – med max. 500 publikum hver dag, så husk endelig at sætte x i kalenderen til en af dagene. Nærmere info følger.

Vi takker for altid god opbakning af vores dejlige gymnaster og trofaste trænere. Vi glæder os til at tage hul på et nyt år sammen med Jer.

Pbv.
Mette Mai -Formand

En kommentar til “GF76: Godt Nytår og en særlig tak” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “GF76: Godt Nytår og en særlig tak”

  • Henning Thomsen

    Fantastisk at i har holdt den gående med alle de restriktioner i gør normalt et stort stykke arbejde men det sidste år må absolut have været en udfordring ar de lidt større, hår der bliver en god opvisning igen i år..

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF76: Godt Nytår og en særlig tak' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger