Nu kan du blive testet i Skagen om onsdagen

Teststedet er Skagen Rådhus. Der testes hver onsdag i uge 4-7.

Nu kan du blive testet i Skagen om onsdagen

21. januar 2021 - kl. 18:11 - af

Region Nordjylland øger testmulighederne rundt omkring i regionen. Det sker med oprettelsen af yderligere dage med testning i flere nordjyske byer og med større fokus på test af virksomheder.

Lad dig teste regelmæssigt
Et vigtigt led i bekæmpelsen af epidemien er en massiv testindsats, så smittekæder hurtigt kan findes og brydes. For at bruge den store nordjyske testkapacitet bedst og mest muligt, tager Region Nordjylland nu yderligere testredskaber i brug.

Der oprettes blandt andet yderligere faste testdage i 8 nordjyske byer.

– Vi skal bruge vores testkapacitet fuldt ud, og med anbefalingen om at alle der går på arbejde, lader sig teste mindst en gang ugentligt, så har vi sat yderligere fokus på at komme ud i hele regionen med flere faste testtilbud, siger regionsrådsformand Ulla Astman (S).

I første omgang kommer de nye faste testdage til at køre i fire uger frem. Derudover får enkelte teststeder udvidet åbningstiderne i en forsøgsordning.

– Vi opfordrer alle til at lade sig teste. Vi har kapacitet til det, og vi ved, at mange slet ikke udviser symptomer på corona. Så jeg vil gerne opfordre til, at man går ind på coronaprover.dk, for at finde en testtid et sted i nærheden, siger Ulla Astman.

Fokus på virksomhedstest
For at bruge testkapaciteten fuldt ud har regionen også iværksat yderligere mobile testtilbud til de nordjyske virksomheder.

Region Nordjylland tilbyder test af ansatte i større virksomheder med minimum 100 ansatte. Virksomheden skal desuden have mindst 20 kilometer til nærmeste teststed.

Som noget helt nyt opfordrer regionen nu også flere virksomheder til at gå sammen – hvis der f.eks. ligger flere virksomheder ved siden af hinanden, som samlet kan nå op på 100 ansatte, så er det også en mulighed at virksomhederne samlet efterspørger testmuligheder via regionen. Se mere på www.rn.dk/coronatest.

Her tester regionen ekstra
Fra uge 4 til og med uge 7 tester regionen ekstra disse steder (udover de eksisterende åbningsdage):

 • Mandag: Mors og Hadsund
  •     Onsdag: Dronninglund og Skagen
  •     Fredag: Brønderslev
  •     Lørdag: Aars
  •     Søndag: Hadsund
  •     Alle ugens dage: Trekanten i Aalborg Øst

Disse testdage er et supplement til de eksisterende testdage. Se alle åbningstider for et teststed nær dig på www.rn.dk/coronatest

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu kan du blive testet i Skagen om onsdagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger