Louise Hammershøj er Frederikshavn kommunes kulturtalent 2020

Louise Hammershøj fra Skagen blev årets kultur talent 2020. Privatfoto.

Louise Hammershøj er Frederikshavn kommunes kulturtalent 2020

25. januar 2021 - kl. 15:04 - af

Louise Hammershøj fra Musikskolen i Frederikshavn Kommune fik en stor overraskelse, da hun havde sangundervisning med sin sanglærer, Christina Irgens-Møller – Christina havde nemlig en helt særlig hilsen med til Louise.

På en video ønskede formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Frederikshavn kommune Louise tillykke med prisen som årets kulturtalent i 2020. Prisen går til særlige talenter indenfor kunst og kultur i kommunen. Med prisen følger en check på 10.000 kroner, som Mette Hardam havde glædet sig til at overrække Louise.

Godt gået priserne plejer at blive uddelt ved en stor event i Det Musiske Hus, men i 2020 kunne dette desværre ikke lade sig gøre. Derfor måtte Kultur- og fritidsudvalget tænke lidt alternativt og lade prisoverrækkelsen foregå online. Men overraskelsen var ikke desto mindre stor for Louise, som havde glemt alt om, at hun var blevet indstillet til prisen.

“Det er helt vildt. Det er bare en bekræftelse for mig i, at folk synes det, jeg laver, er fedt. Jeg har altid sagt ja, når folk har spurgt mig, om jeg ville komme og spille. Så har jeg bare taget min guitar på ryggen og er taget afsted. Så der er mange, der kender mig nu og det er så fedt at blive anerkendt.” udtaler en glad Louise efter overrækkelsen

Louise har allerede en god idé til hvad, de 10.000 kroner skal gå til. Hun har nemlig planer om at købe noget optagegrej, så hun kan optage nogle af sine sange derhjemmefra. Derudover vil hun gerne bruge nogle af pengene på tid i et professionelt studie.

For Louise betyder musikken noget helt særligt og hun er sikker på, at det er den vej, hun vil gå. Derfor griber hun også alle muligheder, der er for udvikling indenfor musikken.

Sammen med sit band skal hun således være med i et forløb arrangeret af URFUN (Udvalg til Udvikling af Rytmiske Fællesskaber for Unge i Nordjylland). Her skal bandet mødes med bands fra andre nordjyske kommuner og de skal indspille nogle af deres egne sange, lave musikvideoer og spille en livekoncert sammen. Projekter som dette er med til at give talenterne vigtige erfaringer, nogle gode kontakter og et netværk, som måske kan bringe dem videre i musikbranchen.

Christina Irgens-Møller har undervist Louise siden hun var 7-8 år og hun er helt tydeligt stolt af sin elev: “Det, der er særligt ved Louise, det er, at hun altid har gået meget seriøst til opgaven med at dygtiggøre sig indenfor musikken. For Louise har musikskolen været hendes andet hjem og hun har fundet gode venner og et interessefællesskab her, som er ganske særligt. Musikskolen kan skabe det miljø, som talenter som Louise har brug for, for at kunne udvikle sig”.

Musikskolen glæder sig til at følge Louises videre vej ind i musikbranchen. Og heldigvis er hun ikke færdig med musikskolen endnu, hun følger nemlig stadig undervisning i sang, sangskrivning og guitar.

Hele overraskelsen og Louises prisoverrækkelse blev filmet af Christina og det ligger nu på Musikskolens facebookside.

De, der ser X faktor får måske et glimt af Louise i de kommende programmer.

En kommentar til “Louise Hammershøj er Frederikshavn kommunes kulturtalent 2020” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Louise Hammershøj er Frederikshavn kommunes kulturtalent 2020”

  • Kæmpe stort tillykke Louise.
    Det er fuldt fortjent.
    Du er bare så dygtig.
    Jeg glæder mig til at følge dig og din musik

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Louise Hammershøj er Frederikshavn kommunes kulturtalent 2020' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger