Succes med “privat” test af medarbejdere

Arkivfoto.

Succes med “privat” test af medarbejdere

4. februar 2021 - kl. 7:51 - af

I går, onsdag, blev 285 personer fra lokale firmaer coronatestet. Det foregik i de deltidsansatte brandmænds bygning “Godthåb”. Et mobilt testhold fra regionen sørgede for de mange tests.

Muligheden for at firmaer i Skagen kan få testet deres medarbejdere er et samarbejde mellem Skagen Erhvervsforening, Skagen Håndværker- og Industriforening, Erhvervshus Nord og naturligvis Region Nordjylland.

“Vi er glade for denne mulighed for ekstra testkapacitet i Skagen, fortæller formand for Skagen Håndværker- og Industriforening,  Jens Gram der har oplevet et stort behov for test blandt sine medlemmer, og derfor påtog han sig koordinerningsopgaven. Jens Gram roser Region Nordjylland for, fra starten, at være med på ideen, og de lokale brandmænd for at stille “Godthåb” til rådighed som testcenter.

Mens Avisen var forbi testcenteret, mødte 12 medarbejdere fra tømrerfirmaet Sørensen og Frandsen op, og Per Ejler Sørensen udtrykte stor tilfredshed med at hele firmaet kunne møde op samtidig. ” Det gør det meget nemmere for os at vi kan komme hele firmaet på en gang, i stedet for folkene skulle køre til test hver for sig” fortalte Per Sørensen inden han, vist nok for 9. gang, blev testet. “

De forskellige firmaer har fået fast tid til testene, og Jens Gram fortæller at det hele er kørt problemfrit, og de 285 personer blev testet på under 3 timer.

De to kommende onsdage er der igen test i Godthåb for de tilmeldte firmaers ansatte.

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger